Două minore din Râmnicu Vâlcea au fost agresate sexual de tatăl lor

miercuri, 23 noiembrie 2011

Două minore din Râmnicu Vâlcea au fost agresate sexual de tatăl lor

La data de 09 noiembrie, poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi de către conducerea unei şcoli generale din municipiul Rm. Vâlcea cu privire la faptul că, două tinere au fost agresate sexual de către tatăl lor, Eugen S., de 53 ani. În urma cercetărilor efectuate, a fost probată activitatea infracţională a lui Eugen S., din care a rezultat faptul că, în perioada 2004-2010, acesta a întreţinut, în mod repetat, acte sexuale cu cele două fiice ale sale, M.S, de 13 ani şi E.S., de 17 ani. În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reţinerea învinuitului pe bază de ordonanţă, urmând ca acesta să fie prezentat în cursul zilei de astăzi Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

Urmărită internaţional de autorităţile germane, prinsă de poliţiştii vâlceni

Poliţiştii Biroului Urmăriri împreună cu cei din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani, în urma schimbului de date şi informaţii prin intermediul Biroului Sirene Naţional din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională aparţinând Inspectoratului General al Poliţiei Române pe linia mandatelor europene de arestare, au reuşit identificarea şi reţinerea Mariei P., din Drăgăşani, urmărită internaţional de autorităţile judiciare din Germania.
Astfel, aceasta a fost reţinută pentru comiterea infracţiunii de trafic şi deţinere de droguri, asupra ei găsindu-se cantitatea de 900 g cocaină, la un control desfăşurat pe un aeroport din Germania în luna februarie 2007. Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti care a confirmat mandatul european şi a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 29 de zile, urmând să fie extrădată în perioada următoare.

Cercetaţi pentru vătămare corporală

La data de 21 noiembrie, ora 19.00, poliţia Transporturi Feroviare a fost sesizată de către Melania Z., angajata unui bar situat în apropierea staţiei CFR Rm. Vâlcea, cu privire la faptul că, în respectivul local s-a produs un scandal între 3 persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Postului de Poliţie T.F. Rm. Vâlcea şi un echipaj de ordine publică din cadrul Poliţiei mun. Rm. Vâlcea care au aplanat scandalul. Cu această ocazie s-a stabilit că, numitul Constantin G., de 43 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, a fost agresat fizic, fiindu-i produse leziuni în zona feţei, fapt pentru care a fost transportat iniţial la Spitalul de Urgenţă Rm. Vâlcea, iar ulterior la Spitalul de Urgenţă Craiova, cu diagnosticul traumatism cranio-facial, fractură mandibulă stânga. Poliţiştii au fost identificat şi sancţionat contravenţional cu amendă, conform Legii 61/1991, două persoane implicate în scandal. Este vorba de Gabriel N, de 18 ani, din municipiul Rm. Vâlcea şi Constantin M. de 33 ani, din comuna Ciofrângeni, judeţul Argeş. În funcţie de numărul de zile de spitalizare menţionate în certificatul medico- legal urmează a se întocmi dosar penal pentru vătămare corporală sau vătămare corporală gravă. Cercetările sunt continuate de către Postul de Poliţie T.F. Rm. Vâlcea.

900 kg de cărbune au fost confiscate de poliţiştii de la Secţia nr. 10 Poliţie Fârtăţeşti

La data de 22 noiembrie, poliţiştii de la Secţia nr. 10 Poliţie Fârtăţeşti au desfăşurat o acţiune pe linia verificării legalităţii transportului de cărbune. Pe parcursul acţiunii, poliţiştii au controlat 10 autovehicule cu care erau efectuate asemenea transporturi. Unul dintre conducătorii auto controlaţi nu respecta legislaţia în domeniu, motiv pentru care poliţiştii l-au sancţionat contravenţional şi l-au indisponibilizat în vederea confiscării întregii cantităţi de cărbune transportată în vederea comercializării, fără documente de provenienţă. Astfel, poliţiştii l-au identificat pe Mihai D., din comuna Alunu, în timp ce transporta, în vederea comercializării, pe DJ 643, în comuna Diculeşti, cantitatea de 900 kg cărbune, fără a deţine documente legale de provenienţă. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform art. 1 din Legea 12/1990 cu suma de 1.000 lei, iar cantitatea de cărbune a fost indisponibilizată în vederea confiscării.

Acţiuni de supraveghere a traficului rutier la Rm. Vâlcea

Marţi, poliţiştii rutieri au organizat acţiuni preventive, la nivelul municipiului Rm. Vâlcea în vederea prevenirii evenimentelor rutiere şi a depistării conducătorilor auto care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice. Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost controlate 17 autovehicule, legitimate 25 persoane, aplicate 4 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 670 lei fiind înregistrate şi două infracţiuni la regimul circulaţiei. Marţi, în jurul orei 15.00, poliţiştii au identificat pe Calea lui Traian, din municipiul Rm. Vâlcea, un bărbat de 59 ani, care conducea un autoturism marca KIA având numerele de înmatriculare expirate din data de 15.07.2011. Astfel, lui Ion I., din municipiul Rm. Vâlcea, i-a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul având numerele de înmatriculare expirate.
Tot marţi, la ora 19.35, Gheorghe I., de 55 ani, din comuna Bujoreni, a fost oprit de poliţişti, pe strada Calea lui Traian, din municipiul Rm. Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia. Întrucât conducătorul auto emana vapori ce păreau a fii de alcool, i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat acest lucru, precum şi recoltarea de probe biologice de sânge.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe