Cursuri de antreprenoriat şi iniţiere în IT la Galicea, Malaia şi Păuşeşti-Măglaşi

miercuri, 23 noiembrie 2011

Fundaţia Centrul de Pregătire Profesională Vâlcea organizează în perioada noiembrie 2011 - ianuarie 2012:

Cursuri de antreprenoriat şi iniţiere în IT la Galicea, Malaia şi Păuşeşti-Măglaşi

Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea continua seria Atelierelor "Scoala afacerilor rurale" organizate in mod gratuit pentru persoanele din mediul rural in regiunea Sud-Vest Oltenia.

Atelierele sunt organizate sub forma unor cursuri scurte, modulare, care ii vor ajuta pe beneficiari sa obtina cunostintele necesare initierii si dezvoltarii unei mici afaceri, realizarii unui plan de afaceri, promovarii produselor sau serviciilor pe piata, cunoasterii legislatiei relevanta (fiscalitate, resurse umane, securitatea muncii), si oportunitatilor de finantare a afacerii.

Astfel, in perioada noiembrie 2011 - ianuarie 2012 este randul celor din comunele Galicea, Malaia si Pausesti-Maglasi, jud. Valcea, sa obtina noi competente in domeniul antreprenoriatului si al tehnologiei informatiilor.

Cursurile sunt furnizate prin proiectul „PRO RURAL - Sistem integrat de dezvoltare a resurselor umane pentru sustenabilitatea mediului rural", finanţat prin Fondul Social European, programul de Dezvoltarea Resurselor Umane. Acesta are ca obiectiv creşterea nivelului de ocupare în activităţi non-agricole a populaţiei rurale din regiunile Vest şi Sud-Vest, printr-un set de acţiuni care urmăresc stimularea iniţiativelor antreprenoriale in domenii care pot genera dezvoltare locala durabilă şi dezvoltarea de competente profesionale în special a tinerilor din mediul rural (cu o atentie deosebita acordata femeilor), in vederea creşterii şanselor acestora de integrare pe piaţa muncii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe