|vineri, martie 22, 2019
  • Follow Us!

Aurel Vlădoiu, Emilian Frâncu şi Ion Cîlea s-au întâlnit cu peste 350 de pensionari 

• În comuna Păuşeşti-Otăsău,

Aurel Vlădoiu, Emilian Frâncu şi Ion Cîlea s-au întâlnit cu peste 350 de pensionari

În ziua de 20 noiembrie, la ora 17, din iniţiativa autorităţilor locale şi a deputatului Colegiului Horezu, Aurel Vlădoiu, s-a organizat în comuna Păuşeşti-Otăsău o sărbătoare dedicată persoanelor de vârsta treia. La invitaţia primarului Gheorghe Pârvulescu şi a viceprimarului Constantin Cazan au răspuns peste 350 pensionari din localitate, dar şi Ion Cîlea – preşedintele PSD Vâlcea şi preşedintele Consiliului Judeţean, senatorul Emilian Frâncu – preşedintele PNL Rm. Vâlcea, precum şi o serie de consilieri judeţeni şi locali. „A fost o sărbătoare de suflet, dedicată celor care o viaţă s-au dăruit pentru binele comunităţii locale. Astfel, la manifestare au participat foşti primari şi consilieri locali ai comunei.

Aşa cum spune un vechi proverb «Dacă nu au bătrâni, să-ţi cumperi», trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a le întoarce acestor oameni măcar o parte din binele pe care ei l-au făcut pentru ţară. Încercăm să uşurăm greutatea de pe umerii pensionarilor, gârboviţi de criza generalizată creată de Guvern, care apelează la ce e mai uşor: tăiat pensii, tăiat salarii. Guvernarea portocalie nu se gândeşte cum să vină în sprijinul celor care s-au jertfit pentru a ceastă ţară. Dimpotrivă! Subvenţiile la agricultură au fost tăiate, subvenţiile la căldură au fost tăiate, iar noua lege a asistenţei sociale loveşte în mare parte dintre persoanele care locuiesc în mediul rural”, a declarat deputatul Vlădoiu.

Această manifestare nu putea fi atât de bine organizată dacă nu existau oameni de bună-credinţă, care să fie alături de comunitatea locală. Unul dintre aceştia a fost omul de afaceri Virgil Covercă. „Îi felicit pe organizatori şi transmit un gând de mulţumire şi apreciere pentru Virgil Covercă, care a sprijinit substanţial derularea acestei sărbători a pensionarilor”, a conchis Aurel Vlădoiu.

Leave a Response