A apărut pe piaţă ziarul regional “Săptămâna în Oltenia"

miercuri, 16 noiembrie 2011

A apărut pe piaţă ziarul regional „Săptămâna în Oltenia"

Marţi, 15 noiembrie 2011, a apărut pe piaţă un nou ziar regional intitulat sugestiv „Săptămâna în Oltenia". Publicaţia are 24 de pagini, are sediul central la Râmnicu Vâlcea (în clădirea Casei Sindicatelor) şi este realizată în condiţii grafice de excepţie. Ştirile, reportajele, anchetele şi informaţiile sunt realizate de un colectiv profesionist de redacţie compus din aproape zece persoane şi condus de către directorul Vasile Căprescu şi redactorul şef Mihai Firică.

„Politicienii fac scandal pentru a fi luaţi în seamă. Au nevoie de notorietate şi sunt dispuşi la orice. Nici «vedetele» nu se pot abţine de la jocul penibil al amorurilor etalate în public, al scandalurilor de alcov sau pur şi simplu de la expunerea goliciunii exterioare şi interioare. O lume care aleargă iluzoriu după un succes inconsistent, perisabil, aplaudat doar de către cei cu prea mult timp liber sau cu gusturi discutabile. Ce i se poate contrapune acestui tăvălug de reziduuri toxice şi armatei de saltimbanci scăpate de sub control? Publicaţia «Săptămâna în Oltenia» este o invitaţie la dialog şi la deschidere către celălalt. Ascultă-l pe cel de lângă tine pentru a-l face responsabil.

Dacă refuzi flecăreala gălăgioasă şi apleci urechea către cel care îţi vorbeşte cu calm, poţi afla un lucru interesant, un gând, o idee valoroasă sau o şoaptă care-ţi poate însenina ziua. Răsfoieşte aceste pagini ale unei publicaţii care se adresează tuturor cititorilor din Oltenia şi sperăm că veţi găsi câteva lucruri interesante, abordate altfel decât stridenta manieră bulevardieră. Este pariul unei echipe de jurnalişti care şi-au făcut din comunicarea cu cititorii cheia unui succes aşteptat", a precizat directorul general al publicaţiei Vasile Căprescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe