CS Municipal şi Alro Slatina au remizat în Zăvoi şi pentru vâlceni se anunţă vremuri grele

duminică, 13 noiembrie 2011

• Fotbal, Liga a II-a

CS Municipal şi Alro Slatina au remizat în Zăvoi şi pentru vâlceni se anunţă vremuri grele

CS Municipal a început partida cu Alro Slatina cu sabia deasupra capului. Un eventual nou pas greşit pe propriul teren ar fi însemnat pentru elevii lui Marius Mitu afundarea şi mai tare în clasamentul eşalonului secund, în timp ce un succes îi putea propulsa în afara locurilor care la finele sezonului dus în eşalonul al treilea. De partea cealaltă, slătinenii erau în prima parte a clasamentului, fără mari emoţii şi orice punct câştigat în deplasare le poate asigura un retur de campionat liniştit.

Oaspeţii au dominat prima repriză

Alro Slatina a fost echipa mai bine aşezată în teren în debutul întâlnirii. Oaspeţii au mutat jocul în jumătatea vâlceană şi au căutat să deschidă repede scorul. Fostul rapidist, Ionuţ Stancu, a fost autorul primei ocazii, şutul său din lateral stânga lovind numai plasa laterală (minutul 14). Opt minute mai târziu, Precup a făcut singur o fază, a pătruns în careul lui Tufişi dar nu a mai avut puterea necesară pentru a relua periculos şi mingea a fost respinsă în corner de apărarea municipală. Creţu a semnat şi el o ocazie mare dar portarul vâlcenilor a respins miraculos, singur cu atacantul de la Alro. La faza imediat următoare, chiar în ultimul minut al primei reprize, inevitabilul s-a produs şi Slatina a deschis scorul, prin fostul jucător din Zăvoi, Bogdan Vişa, cel care a reluat în plasă după o lovitură de colţ, de la 3, 4 metri distanţă, profitând de lipsa de sincronizare a fundaşilor de la CSM. 0-1 a fost scorul pauzei şi se poate spune că elevii lui Marius Mitu au scăpat uşor.

Vâlcenii pe cea de-a doua

Nemulţumit de modul în care decurgeau ostilităţile, tehnicianul MAriua Mitu şi-a muştruluit jucătorii la cabine şi a făcut o primă schimbare, intrând în teren în locul lui Tomozei. Jocul a început să se lege rapid şi la numai două minute de la reluare egalitatea de pe tabela de marcaj s-a restabilit. Mitu i-a pasat lui Pribac, cel care a rămas singur cu portarul advers şi nu a greşit ţinta. CS Municipal putea întoarce situaţia de pe tabela de marcaj dat tot autorul golului a nimerit numai bara de două ori până la finalul celor de minute ale întâlnirii. A fost numai 1-1 şi gruparea din Zăvoi a rămas în zona retrogradabilă a clasamentului. În etapa viitoare, vâlcenii joacă împotriva unei formaţii cu care este în luptă directă pentru evitarea retrogradării, FC Olt şi în cazul în care va pierde lucrurile se complică şi mai tare.

Mitu mai vrea jucători

Ambii tehnicieni care au plecat în acest sezon de la CS Municipal, Sorin Bucuroaia şi Laurenţiu Tudor, declaraseră înainte de a lua deciziile că echipa mai are nevoie de jucători pentru a se salva de la retrogradare. Actualul antrenor al formaţiei din Zăvoi, Marius Mitu, a participat la singura sa conferinţă de presă după ce a fost numit „principal" şi a transmis un mesaj asemănător conducerii clubului: „Azi am pierdut două puncte, ne-a lipsit determinarea. Mai sunt două etape de disputat din acest tur de campionat şi eu sper să câştigăm maximum de puncte. În Liga a II-a valorile sunt apropiate, determinarea face diferenţa. Din iarnă vom vedea ce va mai fi, mai avem nevoie de câţiva fotbalişti mai valoroşi decât sunt cei din actualul lot. Pentru mine nu contează vârsta celor care vor veni."

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe