Echipa CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut şi la Oradea

duminică, 6 noiembrie 2011

• Fotbal, Liga a II-a

Echipa CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut şi la Oradea

• vâlcenii nu au evoluat rău dar au cedat cu 0-2 şi au revenit pe locurile retrogradabile

Stadionul municipal din Oradea a găzduit un derbi al salvării de la retrogradare între două formaţii, FC Bihor şi CS Municipal, care în sezoanele trecute aveau pretenţii la primele poziţii ale clasamentului. Debutul a fost unul cu emoţii pentru gruparea din Zăvoi. În minutul 6, după o lovitură liberă a gazdelor, Kalai şi Tufişi s-au accidentat dar ambii au reuşit să îşi reia locul în echipa vâlceană. Peste două minute FC Bihor a ratat prima ocazie a meciului, şutul periculos al lui Florin pop fiind deviat în corner de Vătăjelu. După un sfert de oră de joc, Teleşpan a fost nevoit să facă prima modificare, Kalai, cel care s-a resimţit după ciocnirea cu Tufişi, fiind înlocuit de Gigel Ene.

Cu antrenorul principal, Marius Mitu, în teren, CS Municipal a stat bine în teren şi a respins cu uşurinţă încercările ofensive ale gazdelor, încercând să dea lovitura pe contraatac. Pimul şut spre poarta gazdelor a fost abia în minutul 25, atunci când Pribac a greşit ţinta din interiorul careului. Zece minute mai târziu, CS Municipal a fost foasrte aproape de a deschide scorul. Gogoşoiu a scăpat singur cu portarul gazdelor pe care, însă, l-a luat la ţintă şi tabela nu s-a modificat. Vâlcenii au continuat să joace mai bine şi peste alte două minute Vasile i-a centrat excelent lui Plecanciuc, care a deviat pe lângă poartă. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic şi cele două formaţii au intrat la cabine cu un scor alb, 0-0. Oltenii au început sus şi partea a doua a întâlnirii şi gazdele au ajuns cu greu în careul porţii apărate de Tufişi care a avut emoţii numai la şutul executat de Sfârlea din lovitură liberă, chiar în primul minut de la reluare. În minutul 60, FC Bihor şi-a trecut în cont prima mare ocazie, Selagea şutând puţin pe lângăstâlpul stâng al porţii.

Peste alte două minute, CS Municipal a avut noroc la devierea din careu a lui Brtalan, mingea trecând foarta aproape de spaţiul porţii. În replică, Gigel Ene şi-a încercat norocul din interiorul careului orădenilor dar a greşit de puţin ţinta. Mariua Mitu a încercat să forţeze în finalul meciului, l-a trimis în teren pe Dalu dar FC Bihor a dat lovitura în minutul 73. Birtalan a preluat excellent în careul vâlcenilor şi a şutat dintr-un unghi imposibil, la colţul scurt, pentru 1-0. Din acel moment oltenilor le-a fost greu, au încercat din răsputeri să construiască şi să egaleze dar Oradea a închis jocul în minutul 85, atunci când Birtalan a reuşit "dubla" cu un şut plasat, singur cu Tufişi. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil şi CSM a bifat a doua înfrângere consecutivă. Gruparea din Zăvoi a revenit pe locurile retrogradabile şi joacă în runda viitoare pe propriul teren cu Alro Slatina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe