Constantin Mazilu, mutare de maestru în politica vâlceană

miercuri, 5 octombrie 2011

2012: UNPR, vioara întâi la Vâlcea în tandemul PDL-UNPR

Constantin Mazilu, mutare de maestru în politica vâlceană

Tiberiu Pîrnău

Parlamentarul UNPR, Constantin Mazilu, tace şi le face! Deputatul Colegiului Bălceşti a reuşit să bulverseze întreaga clasă politică vâlceană: Mazilu a reuşit printr-o singură mutare, înscrierea în UNPR a fostului primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, să dea peste cap toate calculele şefilor de partide din Vâlcea. O mutare ca la şah, de adevărat „maestru", care va propulsa UNPR-ul în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea, dar şi în Consiliul Judeţean, având în vedere imensa simpatie de care se bucură Mircia Gutău în rândul locuitorilor din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Aşadar, competiţia electorală din 2012 va rămâne deschisă la toate nivelurile. Nimeni nu este deja cu sacii în căruţă! Chiar şi Ion Cîlea, candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean, cel care la ora actuală stă cel mai bine în sondaje, va avea de muncit pe brânci în campania electorală pentru a-şi adjudeca încă un mandat de preşedinte. Mai mult decât atât, în ultimele luni, deputatul Mazilu a reuşit să convingă 15 primari PSD şi PNL să candideze la alegerile de anul viitor sub sigla UNPR.

Şi Romeo Rădulescu, primarul Râmnicului, va trebui să demonstreze că este candidatul PDL-UNPRcel mai potrivit, politicianul Puterii cel mai bine situat în sondaje.
Partidul generalului Oprea are toate şansele să fie la Vâlcea marea surpriză a scrutinului electoral din 2012. Deputatul Constantin Mazilu devine pe zi ce trece un lider politic cu o personalitate puternică, bine conturată. În mod clar, UNPR va fi în judeţul nostru vioara întâi în tandemul UNPR-PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe