Sparle si soparle

miercuri, 28 septembrie 2011

Sparle si soparle

• De ceva vreme, ziarul nostru a devenit „sursă de inspiraţii" pentru cei dornici să mai spele morţi în spaţiul public din Vâlcea. Există în presa locală şi în televiziuni inşi care nu au nici un fel de scrupule să-i invite rapid (pe bani buni, uneori) pe cei care sunt criticaţi sau sunt prinşi „în ofsaid" în Ziarul de Vâlcea. Regula se aplică şi în presa scrisă, unde, un editor de ziar, după ce şi-a primit tainul şi coniacul de rigoare la nunta fiicei lui Dumitru Crăciunescu, ne-a atacat şi criticat zile în şir în publicaţia lui.

• O faptă tragic-comică s-a întâmplat recent la magazinul Annabella de lângă gara din Râmnicu Vâlcea: un fost şef din cadrul Poliţiei Vâlcea a fost prins de angajatele de aici... furând o cutie de bomboane Milka şi un borcan de mâncare.

• În sfârşit, cineva din cadrul autorităţilor statului i-a pus... cătuşele la mâini primarului din Ioneşti, Constantin (Comchim) Neagoie. Chiar dacă procurorii DNA mai întârzie puţin, edilul din Ioneşti nu a scăpat de braţul lung al legii: săptămâna trecută, Constantin Neagoie a căzut în plasa unui echipaj mixt de control, din componenţa căruia făceau parte şi efective de jandarmi de la Râmnicu Vâlcea, în timp ce se afla, din nou, la braconat, printr-o pădure aparţinând fondului de vânătoare Scundu. Din nefericire, cazul nici măcar nu a fost înregistrat pentru că edilul din fruntea Ioneştiului a găsit repede o portiţă de scăpare, sunându-l pe Bogdan Neagoie, fiul său şi cerându-i acestuia ca să vină urgent la Drăgăşani, cu două autorizaţii de căprior, pentru fondul de vânătoare Scundu.

• În doar două zile, numărul membrilor UNPR în municipiul Râmnicu Vâlcea s-a triplat. Imediat ce informaţia plecării lui Mircia Gutău la UNPR a devenit oficială, sute de prieteni, foşti colegi, simpatizanţi sau membri PDL au semnat adeziuni de înscriere la formaţiunea condusă la Vâlcea de deputatul Dan Mazilu. „Hemoragia" plecărilor din PDL nu se va opri aici! În acest timp, primarul nerecunoscător, Romeo Rădulescu, se chinuie în zadar să „creeze" evenimente care să-i crească cota de popularitate în rândul râmnicenilor. Romeo, nici nu ştii cât de mic începi să fii!

• Grozăvii de nedescris se întâmplă în comunele Perişani şi Titeşti unde localnicii sunt terorizaţi de un grup infracţional cunoscut de oamenii legii dar lăsaţi în libertate datorită lipsei de....probe! Trist este că deputatul Cristian Buican, ales de populaţia din nord şi născut în Perişani nu a întreprins nimic pentru a ajuta victimele din zonă. Îi sugerăm să pună tinerele angajate la partid sau biroul parlamentar să ticluiască o interpelare către ministerul de resort!

• Fostul patron al ziarului "Atac la persoană", Mihai Ghezea, a fost reţinut de procurori, miercuri, fiind acuzat că l-ar fi şantajat printr-un contract de publicitate pe Ioan Niculae, patronul Holdingului InterAgro şi al echipei de fotbal Astra Ploieşti.Mihai Ghezea a fost ridicat de pe stradă din zona Pieţei Victoria şi dus la Poliţia Capitalei pentru audieri. Controversatul ziarist este unul dintre cei care l-a sprijinit mediatic de mai multe ori pe infractorul Nicolae Minea din Vâlcea. De câte ori poposea în Râmnic avea cazarea şi masa asigurate de Minea! Nu este exclus ca peste puţin timp cei doi să doarmă în aceeaşi cameră şi să mănânce în aceeaşi sală de mese. Mai mulţi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe