Deputatul Aurel Vlădoiu a găsit soluţii pentru redeschiderea grădiniţei de la Băbeni

miercuri, 28 septembrie 2011

Deputatul Aurel Vlădoiu a găsit soluţii pentru redeschiderea grădiniţei de la Băbeni

Deputatul Aurel Vlădoiu, prim-vicepreşedintele PSD Vâlcea, apreciază că întâlnirea de joi, la care au fost invitaţi cei 72 de primari USL din judeţul nostru, a fost una reuşită şi eficientă, reprezentând primul pas important în formularea unei strategii coerente şi fără cusur în perspectiva alegerilor de anul viitor.

Parlamentarul social-democrat a participat şi la reuniunea zonală organizată a doua zi, la Galicea, la care au participat mai mulţi primari şi lideri locali PSD, PNL şi PC. „De acum înainte, astfel de întâlniri vor avea loc periodic, în toate zonele judeţului", a anunţat Aurel Vlădoiu. Deputatul PSD a participat la sfârşitul săptămânii trecute şi la deschiderea Festivalului Naţional „Lăutarul", de la Drăgăşani, felicitându-l pe primarul Cristian Nedelcu pentru această iniţiativă. Vineri, reprezentantul PSD a revenit la Băbeni pentru a afla în ce stadiu se află lucrările de reabilitare a grădiniţei din centrul oraşului. „După cum ştiţi, această grădiniţă încă nu funcţionează. Am avut discuţii cu cei de la Inspectoratul Şcolar, cu primarul oraşului, pentru că nu este normal ceea ce se întâmplă cu această grădiniţă. Am căutat şi câţiva sponsori, şi din fericire i-am şi găsit, care să ajute la reabilitarea clădirii şi pregătirea acesteia din toate punctele de vedere pentru a-i primi pe cei mici cât mai repede cu putinţă. Cu sprijinul acestor oameni de bine, vom pune tâmplărie PVC cu termopan, vom amenaja corespunzător interioarele şi sper că, în câteva zile, grădiniţa va fi pregătită să-şi redeschidă porţile", a adăugat Aurel Vlădoiu.

Sâmbătă, social-democratul a fost prezent din nou în localităţile din colegiul Horezu, participând alături de primarii Viorel Radi (Buneşti), Constantin Banacu (Bărbăteşti), Ion Stoican (Costeşti) şi Ivan Jinaru (Vaideeni), de viceprimarul Toma Peştereanu şi preşedintele Achim Băluţă, la acţiunile de ecologizare desfăşurate cu ocazia Zilei de Curăţenie Naţională. „La aceste acţiuni, au participat peste 400 de tineri, cărora ţin să le mulţumesc pentru grija pe care au manifestat-o faţă de mediul înconjurător. În fiecare localitate, s-au strâns câte 5 tone de deşeuri, care apoi au fost transportate la groapa de gunoi", a completat parlamentarul.

Duminică, deputatul Aurel Vlădoiu a participat împreună cu preşedintele Ion Cîlea la manifestările prilejuite de sărbătorirea zilei comunei Frânceşti. Primarul Ion Proculescu şi viceprimarul Constantin Tăcutu au organizat cu această ocazie şi o întâlnire cu fii satului şi au premiat 16 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Aurel Vlădoiu şi Ion Cîlea nu s-au dus la Frânceşti cu mâinile goale, ei oferind, de asemenea, diplome, premii în bani, dar şi o masă festivă. „A fost un eveniment reuşit, motiv pentru care i-am şi felicitat pe domnii Proculescu şi Tăcutu. Participanţilor la această sărbătoare li s-a oferit şi un spectacol foarte frumos, la Căminul Cultural de la Genuneni, care a cuprins momente artistice deosebite cu Haiducii de la Amărăşti, cu formaţii de la Pietrari, Frânceşti, dar nu numai. A mai fost un moment deosebit. Doamna Nicolăescu Ileana a împlinit frumoasa varsta de 100 de ani", fiind sarbatorita asa cum se cuvine, Primaria Francesti acordandu-i o placheta comemorativa, un tor si flori", a mai precizat parlamentarul PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe