Deputatul Samoil Vîlcu a participat la acţiuni social-culturale în patru localităţi

duminică, 25 septembrie 2011

• În numai câteva zile,

Deputatul Samoil Vîlcu a participat la acţiuni social-culturale în patru localităţi

Activitate intensă a deputatului PDL Samoil Vîlcu la sfârşitul săptămânii. În cele patru zile destinate deplasărilor în teritoru, parlamentarul democrat-liberal a fost prezent la Ocnele Mari, localitate componentă a Colegiului nr. 2 în care a fost ales, la Drăgăşani la Festivalului „Lăutarul" şi „Culesului Viilor", ediţia 2011, la Măciuca unde a fost inaugurată o secţie de poliţie şi la Râmnicu Vâlcea a participat la campania „Lets Do it, România!".

„A fost o perioadă intensă pentru mine, cu multe deplasări în teritoriu, profitând de ocazie am discutat cu primarii localităţilor respective despre problemele administrative care necesită rezolvare şi pot primi sprijin din partea mea ca deputat. La Ocnele Mari, împreună cu primarul Petre Iordache am văzut câteva investiţi fnalizate şi care înseamnă un pas înainte spre modernizarea localităţii. Modernizarea terenului de fotbal şi a drumului judeţean ce face legătura cu Buneştiul sunt promsiuni ale edilului din Ocnele Mari care acum au fost concretizate.Primarul Petre Iordache demonstrează încă o dată preocuparea sa pentru dezvoltarea şi transformarea oraşului Ocnele Mari. Importante au fost şi deplasările de la Drăgăşani şi Măciuca. Apreciez că orice manifestare ca cea de la Drăgăşani, poate aduce un plus de notorietate oraşului şi astfel să atragă mai mulţi vizitatori. Zona de Sud a judeţului merită toată atenţia noastră, mai ales că Drăgăşaniul este al doilea municipiu din Vâlcea şi am constatat că se fac eforturi susţinute din partea adminstraţiei locale pentru a moderniza oraşul", a precizat parlamentarul PDL.

„La Râmnicu Vâlcea am participat alături de viceprimarul Cosmin Constantinescu la campania „Lets Do it, Romania!", zi de curăţenie naţională, care a presupus igienizarea cu ajutorul voluntarilor a zonelor de intrare în municipiu. Îi felicit pe organizatori şi cred că doar printr-un efort comun putem avea o ţară mai curată. E responsabiltatea noastră, a tuturor, să acordăm maximă atenţie mediului înconjurător", a concluzionat deputatul Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe