Vineri, 23 septembrie, va avea loc Bursa forţei de muncă pentru absolvenţi

miercuri, 21 septembrie 2011

• Comunica de presă

Vineri, 23 septembrie, va avea loc Bursa forţei de muncă pentru absolvenţi

• peste 50 de angajatori vor oferi absolvenţilor vâlceni circa 300 de locuri de muncă în peste 40 de meserii sau ocupaţii

AJOFM Vâlcea organizează vineri, 23 septembrie 2011, începând cu orele 8.30, la Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor, din strada Calea lui Traian nr. 98 din Râmnicu Vâlcea Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Până în prezent, 43 de angajatori şi-au anunţat prezenţa la Bursa de vineri, oferind solicitanţilor 277 locuri de muncă vacante în meserii/ocupaţii diverse printre care enumerăm: muncitor necalificat, şofer, confecţioner, instalator, faianţar, zidar, dulgher, mecanic auto, electrician auto, ospătar, barman, bucătar, operator calculator, agent vânzări, tâmplar, croitor, vânzător, agent asigurare, paznic, fierar betonist, sudor, şef magazin, unit manager, inginer silvic, inginer constructor, programator.

„Ne asteptam la o oferta de peste 300 de locuri de munca vacante adresate absolventilor promotiei 2011 din partea a 50 de angajatori valceni, in conditiile in care mai sunt alti 70 angajatori care ofera alte 270 locuri de munca pentru celelalte categorii de someri, iar in acest context mentionez ca la Bursa pot participa toate persoanele aflate in cautarea unui loc de munca. Pentru cei care nu vor gasi un loc de munca conform pregatirii lor profesionale avem oferte alternative, respectiv zece programe de formare profesionala (cursuri de calificare/recalificare) care vor incepe in perioada imediat urmatoare, consiliere privind cariera, informatii privind munca in strainatate, plasarea in cadrul programelor de masuri active adresate somerilor, includerea somerilor in proiecte cu fonduri structurale ce vizeaza cresterea gradului de ocupare. Bursa reprezinta o oportunitate atit pentru angajatori, care isi vor putea selecta direct forta de munca tinara din rindul absolventilor promotia 2011 beneficind de subventionarea locului de munca timp de un an, cit si pentru absolventi care primesc stimulente financiare in cazul in care se angajeaza dupa finalizarea unui ciclu de invatamint. Dincolo de aceste aspecte, este important ca tinerii care se afla la inceputul carierei profesionale sa ia contact cu piata muncii, cu regulile si cerintele ei, cu standardele impuse de angajatori, cu tipurile de ocupatii/meserii solicitate, astfel incit, in cazul in care nu vor gasi un loc de munca acum, aceasta experienta a contactului cu angajatorul sa le faciliteze in viitorul cit mai apropiat integrarea pe piata muncii", a declarat Dumitru Nicu Cornoiu, directorul executiv al AJOFM Vâlcea.

Pentru informatii suplimentare cei interesati se vor adresa la telefonul 0250/735608 sau la sediul AJOFM Valcea din strada Dacia nr. 8 Bloc Transcozia et. II, Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe