Trei tineri, suspecţi de comiterea mai multor furturi

miercuri, 21 septembrie 2011

Mandate de arestare preventivă

Trei tineri, suspecţi de comiterea mai multor furturi

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au reuşit identificarea unui grup de tineri format din Ion B., de 20 ani, din comuna Ioneşti, Constantin S., de 19 ani, din oraşul Băbeni, Laurenţiu P., de 23 ani, Aurel L., de 19 ani şi F. C., ultimii din municipiul Râmnicu Vâlcea, toţi instituţionalizaţi în Centrul de Plasament nr. 4 din Rm Vâlcea, care în perioada mai - septembrie 2011, au comis pe raza municipiului Rm. Vâlcea, mai multe furturi din societăţi comerciale şi autoturisme, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 7.000 lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, faţă de Aurel L. şi F. C., efectuându-se cercetări în stare de libertate, iar faţă de ceilalţi trei, respectiv Ion B., Laurenţiu P. şi Constantin S., având în vedere antecedentele penale şi pericolul social ridicat pentru ordinea publică, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă.
Cei trei au fost prezentaţi Judecătoriei Rm. Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
.

Accident rutier produs la Călămăneşti pe fondul oboselii la volan

Ieri dimineaţă, la ora 06.42, Endre B., de 47 ani, din municipiul Târgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 7, în afara localităţii Călimăneşti, la km.200+50m, într-o curbă la dreapta, pe fondul oboselii şi a neatenţiei în conducere, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar, condus de Gheorghiţa N., de 44 ani, din comuna Ciorogârla, judeţul Ilfov .
În urma impactului, Teodor C., de 57 ani, pasager pe bancheta din spate în autoturismul înmatriculat în judeţul Mureş, a suferit vătămări corporale, fiind diagnosticat cu traumatism toracic cu fractură costală, motiv pentru care a fost transferat la Spitalul din Sibiu în vederea efectuării de investigaţii. Corina N., de 43 ani, pasageră spate în autoturismul din Ilfov, a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut închis, refuzând internarea. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, fiind recoltate şi probe biologice de sânge.

Material lemnos confiscat de către poliţişti

În data de 19 septembrie a.c. în jurul orei 01.00, poliţiştii din Călimăneşti l-au depistat în trafic, pe DN 7, pe Nicolae B., din comuna Bistriţa Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud, care transporta material lemnos pentru care a prezentat un aviz de însoţire secundar ce avea modificări în conţinutul său. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Biroul Silvic, s-a constatat faptul că Nicolae B. este angajatul unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Josenii - Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud, societate ce a emis un aviz de însoţire a mărfii pentru materialul lemnos, document care nu avea însă înscrisă provenienţa legală a acestuia. De asemenea, cheresteaua transportată nu corespundea din punct de vedere cantitativ cu datele înscrise în avizul de însoţire.
Nicolae B. a fost sancţionat contravenţional, materialul lemnos în cantitate de 53,39 mc. cherestea răşinoase, în valoare de aproximativ de 26.695 lei, fiind confiscat şi predat organelor silvice în vederea valorificării.
Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe