Stănculescu, Gătejescu şi Chirvaşiu, trioul impostorilor din justiţia vâlceană (I)

miercuri, 21 septembrie 2011

Stănculescu, Gătejescu şi Chirvaşiu, trioul impostorilor din justiţia vâlceană (I)

Tiberiu Pîrnău

„Ziarul de Vâlcea" este ca un os în gâtul indivizilor certaţi cu legea, mafioţilor cu gulere albe care au devalizat instituţii şi societăţi comerciale de stat. De la înfiinţare, în urmă cu şapte ani de zile, şi până în prezent am dezvăluit sute de afaceri necurate ale baronilor locali, ale mafioţilor care pângăresc acest judeţ. Am sesizat instituţiile abilitate pentru a lua măsurile care se cuvin cu infractorii din domeniul economic, politic şi chiar din justiţie. Am respectat principiile democratice ale dreptului la liberă exprimare, ne-am respectat cititorii şi am acţionat conform sloganului tipărit număr de număr pe frontispiciul ziarului: „Noi dăm cu mafioţii de pământ!". Ne-am asumat acest sfânt crez! Am fost conştienţi încă de la început că vom fi monitorizaţi, vânaţi, ameninţaţi, insultaţi, supuşi unor presiuni incredibile din zonele vizate de noi. Ceea ce s-a şi întâmplat!

Rămânem fermi şi demni!

Am avut puterea să rămânem fermi, demni, să nu ne tulburăm conştiinţa, să respectăm valorile presei libere! Mai presus de orice, am crezut cu sfinţenie în corectitudinea justiţiei româneşti în ansamblul ei. Dar şi justiţia română are „secăturile ei", aidoma pădurii! Avocatul Victor Stănculescu, executorul judecătoresc Bogdan Gătejescu şi judecătoarea Mihaela Chirvasiu de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea reprezintă „trioul impostorilor" din justiţia vâlceană. Ne cerem scuze magistraţilor vâlceni care-şi fac treaba cu onestitate şi profesionalism! Dar ADEVĂRUL şi JUSTIŢIA trebuie să TRIUMFE! „Impostori" - reprezintă un epitet mult prea dulce pentru aceşti indivizi. Iar când spunem aceste lucruri, ne bazăm şi pe probe, pe probe reale, nu dintr-acelea truncheate. Aceste trei personaje, incomodate de dezvăluirile „Ziarului de Vâlcea" referitoare la „ilustrele" lor persoane, au aşteptat ani de zile momentul prielnic să se răzbune. Clipa a venit, iar aceşti trei indivizi dornici de vendetă s-au aruncat în mod barbar asupra „Ziarului de Vâlcea". Dar despre ce este vorba? În urmă cu vreo doi ani am acţionat în instanţă o anumită firmă din judeţul Vâlcea şi pe directorul acesteia, solicitând instanţei să ne acorde, în baza probelor prezentate, despăgubiri morale. Dosarul era foarte bine documentat, nici prin gând nu ne trecea că vom pierde procesul. Avocatul părţii adverse era nimeni altul decât Victor Stănculescu, traseistul politic, ipochimen dubios, parvenit şi ipocrit, etichetat ca atare atât în mediul justiţiei locale, cât şi în cel al politicii autohtone. Vâlcenii l-au citit şi i-au pus ştampila!

Avocatul Stănculescu se „gudură" pe lângă judecători

Ipochimenul acesta „s-a gudurat" pe lângă judecătoarea căreia i-a fost repartizat dosarul, i-a promis că o va sprijini politic, că va fi promovată în ierarhie şi alte promisiuni abracadabrante. În cele din urmă, doamna în cauză a fost sensibilizată de insistenţele lui Stănculescu şi i-a făcut pe plac. În ziua în care s-a judecat procesul nostru, doamna respectivă a refuzat să ne accepte o taxă de timbru plătită deja la Direcţia de Impozite şi Taxe (3000 de lei noi!) şi astfel dreptatea s-a ales cu capul spart! Mai mult decât atât, culmea tupeului, judecătoarea le-a acordat pârâţilor dreptul de a încasa de la reclamant suma de 5000 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Ce se întâmplase de fapt? Ştiind că va „câştiga" procesul, Stănculescu a umflat chitanţele! De altfel, chiar judecătoarea respectivă ne-a povestit după aceea cum a aşteptat-o Stănculescu la uşa Judecătoriei zile întregi. Ulterior, judecătoarea şi-a cerut scuze faţă de noi, rugându-ne să nu scriem nimic de ea, să nu-i amintim numele. Ceea ce am şi făcut! O vom nominaliza însă în eventualitatea unui proces pe care ni-l vor deschide „personajele" lugubre din acest articol! Tupeul lor e mare şi de aceea nu irosim încă „artileria grea"! (Va urma!)

În numărul următor vom da cărţile pe faţă şi le vom dezvălui cititorilor noştri sufletele negre de tifosul răzbunării ale executorului judecătoresc Gătejescu şi judecătoarei Mihaela Chirvaşiu. Aşadar, ţineţi aproape, urmează dezvăluiri bombă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe