Sparle si soparle

miercuri, 14 septembrie 2011

Sparle si soparle

• În ograda societăţii Oltchim, condusă de „Roibu-împărat", nemulţumirile cresc de la o zi la alta. Există o clasă privilegiată creată de Roibu care beneficiază de salarii uriaşe şi alte avantaje, dar mai există mulţi alţi angajaţi unde salariile sunt subţiri şi se dau cu întârziere fără ca sindicalistul Mihai Diculoiu să mişte vreun deget. Astfel, marţi seara, agenţii de pază de la firma Vilguard (cea care asigură paza combinatului) au ieşit în faţa pavilionului administrativ să-şi ceară drepturile salariale deoarece nu le mai primiseră de două luni. Mulţi dintre protestatari erau nemulţumiţi de faptul că sindicatul lui Diculoiu nu-i sprijină, cu toate că aproape toţi angajaţii de la Vilguard sunt membri. Foarte mulţi din agenţii de pază se gândesc să se retragă din sindicat pentru că, spun ei, au ajuns la concluzia că „plătesc degeaba cotizaţia".

• După ce a văzut că pârtia de schi de la Voineasa începe să prindă contur, primarul Gheorghe Dobrin a început să se bată cu cărămida-n piept că el a avut ideea şi el construieşte această pârtie de schi. Adevărul este însă altul: omul nu a avut şi nici nu are nici vreo contribuţie la acest proiect, în afară poate de faptul că... a semnat din birou nişte acte. Singurii „eroi" de început ai proiectului sunt proprietarii terenului pe care se va construi pârtia de schi şi conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea.

• Printre firmele care lucrează pe sute de mii de euro la complexul turistic din nordul judeţului se numără şi Hidroserv Sebeş, care a şi subcontractat lucrările. În acest timp, Hidroserv Vâlcea, care putea să realizeze lucrările respective cu proprii specialişti, la preţuri mult mai avantajoase, suferă economic datorită lipsei de lucrări. Ce spuneţi, domnule prefect Petre Ungureanu, dar dumneavoastră domnule vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu?

• Gheorghe Ciucă, primarul oraşului Băile Olăneşti, a încălcat legea! Edilul celei mai importante staţiuni din judeţul Vâlcea i-a acordat gorjeanului Constantin Munteanu o autorizaţie de construcţie a unei vile pe (atenţie!!!) 130 metri pătraţi în data de 6 septembrie 2011. Ciucă a ignorat o sentinţă definitivă şi irevocabilă din luna martie a acestui an emisă de Tribunalul Vâlcea se pronunţase împotriva emiterii acestei autorizaţii de construcţie. Şmecherul de Gorj construieşte vila încălcând toate prevederile legale din certificatul de urbanism. Mai mult decât atât, Munteanu a demolat gardul unui vecin pentru a-şi lărgi proprietatea. Secretarul Primăriei Băile Olăneşti, Nicolae Gorgan, cunoaşte toate dedesubturile acestui caz, mai ales că şi el şi-a pus semnătura pe autorizaţia ilegală. Vom reveni cu amănunte!

• Consilierul administrativ de la Arhiepiscopia Râmnicului, Constantin Matei, este cea mai bogată faţă bisericească din judeţul Vâlcea. Individul care numeşte de aproape 20 de ani preoţii în funcţii, are o vilă cu piscină de un lux ieşit din comun în staţiunea Băile Govora, conduce un Mercedes ultimul tip, are apartamente în Băile Govora, dar şi în Viena, conturi bancare, iar pe sub sutana preoţească poartă costume Armani. Dintre „partenerii" de afaceri ai lui Matei îi amintim pe: Constantin Roibu, Anton Miţaru, dar şi pe deputatul Aurel Vlădoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe