Liberalii au simulat un concurs la Spitalul Judeţean

miercuri, 14 septembrie 2011

Imbecilii politici care distrug Sănătatea

Liberalii au simulat un concurs la Spitalul Judeţean

Nicu Trandafir

Nu trebuie să fii neaparat politician dintr-un partid aflat la putere pentru a produce rău în sistemul public de sănătate, învăţământ, agricultură, finanţe, etc. De ani de zile cel puţin din Sănătate şi Învăţământ a dispărut promovarea în funcţii de conducere pe criterii profesionale. Este mai rău decât în timpul dictaturii comuniste. Atunci măcar toată lumea era înscrisă într-un partid şi la concursuri mai erau promovaţi oameni de valoare. Acum dacă eşti înscris în altă partid decât cel care are controlul asupra feudei respective nu ai nicio şansă.

Spitalul Judetean Valcea a scos la concurs un post pentru director medical, concurs ce s-a desfăşurat în 13 septembrie. Doar doi candidaţi s-au înscris pentru ocuparea acestui post. Este vorba de doctor Letiţia Badea, medic primar neurolog şi doctor Cristian Colţa, medic primar obstetrică-ginecologie. Din comisie a făcut parte, doctorul Ionaşcu, din partea Direcţiei de Sănătate Publică, Costi Rădulescu, din partea Consiliului Judeţean, observatori de la Colegiul Medicilor şi din partea Sindicatului Medicilor, iar preşedinte a fost doctorul Gheorghe Folea. Aşa cum spuneam, pentru ocuparea acestui post, s-au înscris doar două persoane, însă s-a prezentat doar doctorul Letiţia Badea, aşa că ei i-a revenit postul de director medical în cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea. Adevăratul concurs însă avusese loc săptămâna trecută, în cardul BPT Vâlcea al PNL unde Folea ( vă aduceţi aminte ....cel care se visa acum trei ani senator de Bălceşti-Berbeşti- Drăgăşani ) şi-a impus omul.

Gaşca Buican- Iliescu- Stănculescu a tras sforile necesare şi gata..... dr. Colţa ca şi alţi medici au refuzat să se prezinte apoi la un concurs deja aranjat politic. Interesant este însă altceva. Noul director nu este un liberal autentic. Doamna Badea s-a înscris recent în PNL pur şi simplu pentru a ajunge director. PNL Vâlcea nu va câştiga absolut nimic din această numire. Şi foştii ţărănişti care conduc acum organizaţia liberală ştiu bine acest lucru. Cu mulţi ani în urmă, când PNŢCD era la putere, tot aşa s-a înscris în partid Elena Popescu( pusă directoare la FPS), Vladimir Dumitrescu (pus director peste Silvicultura din două judeţe), Eugen Scarlat ( promovat director la Gaze), Sorin Zamfirescu ( scos primar al Râmnicului) etc. Oamenii ăştia nu au ajutat cu nimic partidul. L-au ajutat (unii dintre ei) pe deputatul Dumitraşcu să trăiască bine, iar acum se întâmplă acelaşi lucru cu...de putatul Cristian Buican.

Nu au dat bani la partid refuzând să-şi plătească măcar cotizaţiile dar au făcut bani mulţi pentru ei. Nu au ajutat partidul nici măcar fizic în campanii dar au fugit în schimb ca şobolanii de pe o corabie scufundată când partidul a intrat în opoziţie. Şi au creat şi o nemulţumire în rândul ţărăniştilor care munciseră politic ani de zile dar nu primiseră în schimb măcar un loc de muncă decent. Aşa cum acum o mulţime de liberali vechi nu înţeleg de ce este promovată director Letiţia Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe