Bărbat accidentat mortal de tren la Drăgăşani

miercuri, 14 septembrie 2011

Bărbat accidentat mortal de tren la Drăgăşani

Marţi, la ora 19.00, poliţiştii din cadrul Postului Transporturi Feroviare Drăgăşani au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Zlătărei, pe podul de cale ferată de peste râul Pesceana, se află căzută o persoană. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, în stare de inconştienţă, care prezenta la nivelului capului o plagă deschisă, lovitură specifică unui accident feroviar.
Echipajele medicale solicitate la faţa locului au acordat îngrijiri medicale victimei, dar, cu toate eforturile depuse, aceasta a decedat, trupul fiind depus la morga Spitalului Drăgăşani. Persoana accidentată nu deţinea asupra sa nici un document de identitate, având doar o sumă de bani şi un mănunchi de chei.
Cercetările continuă în vederea stabilirii identităţii persoanei decedate şi a condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

78 de sancţiuni pe linie rutieră, într-o singură zi, pe drumurile naţionale din judeţ

Poliţiştii rutieri au continuat marţi, 13 septembrie, acţiunile pe şoselele vâlcene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto şi a pietonilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În cadrul activităţilor, aceştia au aplicat 78 sancţiuni contravenţionale şi 120 puncte penalizare. Dintre contravenţiile constatate, cele mai multe, 33 au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranţă, iar 20, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, valoarea totală a sancţiunilor însumând 25.953 lei. În activitatea desfăşurată au fost reţinute şi 3 permise de conducere.

Material lemnos confiscat la Drăgăşani

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu poliţiştii rutieri din Drăgăşani şi cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Drăgăşani au organizat o acţiune pe linie silvică pentru prevenirea şi combaterea furturilor de material lemnos. Astfel, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare 4737 lei, fiind confiscată cantitatea de 51,2 metri steri, lemn de foc, în valoare de aproximativ 7.680 lei.
Cu această ocazie l-au depistat pe Iulian C., din municipiul Slatina, judeţul Olt, care a transportat 48,6 metri steri, lemn de foc, specia fag, pentru care a prezentat un aviz de însoţire primar, ce nu avea înscrisă provenienţa legală a materialului lemnos. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos a fost supus confiscării, fiind predat organelor silvice pentru valorificare. Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea provenienţei acestuia.

Prinşi de poliţişti în timp ce se pregăteau de pescuit

La data de 13 septembrie, la ora 01.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, cu prilejul unui control efectuat pe linia prevenirii braconajului, în zona Stolniceni, au identificat în portbagajul unui autoturism, condus de Claudiu B. de 20 ani, din Rm. Vâlcea, o barcă pneumatică neînregistrată şi patru saci în care se aflau şapte plase monofilament de pescuit, în lungime de aproximativ 700 m. Conducătorul auto nu a putut justifica provenienţa acestora şi nici nu a putut prezenta documente legale precum autorizaţie sau permis pescuit comercial şi licenţă ambarcaţiune.
În cauză se întocmeşte dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere unelte de plasă de tip monofilament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe