Ţiganul pistolar de la Costeşti, amendat de poliţişti

duminică, 11 septembrie 2011

Ţiganul pistolar de la Costeşti, amendat de poliţişti

Joi, 9 septembrie, la Costeşti, judeţul Vâlcea, a fost sărbătorită Ziua Naţională a Ţiganilor, ocazie cu care mai mulţi poliţişti şi jandarmi şi-au aduce contribuţia la buna desfăşurarea a activităţilor prilejuite de această sărbătoare.

În acest context, la ora 13.00, Gheorghe Stănescu, de 30 ani, din comuna Osica de Sus, judeţul Olt, participant la această manifestare, a fost identificat către poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice - I.P.J. Vâlcea, deţinând asupra sa, în locuri publice, o armă neletală (pistol cu bile de cauciuc), motiv pentru care arma şi muniţia aferentă i-au fost ridicate în vederea confiscării, deţinătorul armei fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.001 lei pentru deţinerea armei în locuri publice, conform prevederilor Legii nr. 295/ 2004 privind regimul armelor şi muniţiilor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a mai stabilit că Gheorghe S. deţinea arma în mod legal, în baza unui permis de armă eliberat în anul 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe