Gabi Băjan, băiatul de bani gata al PSD-ului, iese la suc cu... minore

duminică, 11 septembrie 2011

Gabi Băjan, băiatul de bani gata al PSD-ului, iese la suc cu... minore

Gabriel Băjan, preşedintele TSD Râmnicu Vâlcea, este imaginea inversă a liderului PSD Vâlcea, seniorul Ion Cîlea. Băjan este băiatul „ideal" de bani-gata, arogant şi plin de fiţe, în timp ce Ion Cîlea are renumele unui politician onest, sărac şi modest. Tânărul Băjan este membru al cunoscutei familii de farmacişti vâlceni Băjan (farmaciile „Băjan"). Nu înţelegem ce legătură poate avea băieţaşul acesta, un veritabil „şmecher de Vâlcea", cu Partidul Social Democrat, cu doctrina social-democrată. Beizadeaua Gabi Băjan nu are nici o tangenţă cu principiile promovate de Partidul Social Democrat.

Copilul „terbil" din „farmacie" se plimbă pe străzile Râmnicului într-o maşină de lux (Porsche Panamera, preţ între 80.000 şi 125.000 de euro la variantele de bază), fumează trabucuri scumpe şi iese la suc cu fetiţe ce par a fi minore (vezi foto). Gabi Băjan visează mai nou la un fotoliu de parlamentar, tocmai de aceea stă mai toată ziua pe la uşa preşedintelui PSD Vâlcea, Ion Cîlea. Chiar aşa, domnule preşedinte, poate la următoarea conferinţă de presă de la partid ne veţi explica ce legătură are copilul de bani-gata Gabi Băjan cu PSD-ul... în afară de banii părinţilor.

Soţii Băjan sunt unicii acţionari ai firmei SC DEPOFARM SRL, cifră de afaceri în anul 2009: 24.780.052 lei noi, adică vreo 6 milioane de euro (principalul domeniu de activitate: comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice). (C.R.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe