Nuntă în “oraşul subteran

miercuri, 7 septembrie 2011

Fără număr, fără număr de la socrul mic - Mitică Crăciunescu

Nuntă în „oraşul subteran" Râmnicu Vâlcea

Criza nu este resimţită în „oraşul subteran" Râmnicu Vâlcea. Un cetăţean celebru din acest oraş „underground", Dumitru Crăciunescu, patronul societăţii Diana a cheltuit „fără număr" pentru organizarea nunţii fiicei sale - Diana. Râmnicenii care se aflau în Parcul Zăvoi în seara zilei de sâmbătă, 3 septembrie, au putut să fie spectatori fără voia lor ai opulenţei ostentative afişată de patronul de la „Diana", care a ţinut cu tot dinadinsul ca nunta să se desfăşoare în parcul municipiului. Mai précis, la restaurantul „Zăvoi" recent renovat de patronii lanţului de restaurante „OK". A fost o nuntă de oameni super-bogaţi, care şi-au etalat maşinile luxoase şi ţinutele vestimentare de zeci de mii de euro.

Aproape toţi cetăţenii „oraşului subteran" şi-au dat întâlnire aici: parlamentari, lideri politici, oameni de afaceri, directori de instituţii public. I-am remarcat pe: primarul Romeo Rădulescu, directorul de la Oltchim, Constantin Roibu, Dan Ploscă de la Magic Tic Tac, soţii Antonescu, senatorul Dorel Jurcan, deputatul Sorin Zamfirescu, Dan Niţu de la Damila şi mulţi alţii. Uitasem să-l menţionăm pe preşedintele Senatului - mister „Mihaela, dragostea mea!" - preşdintele de-o noapte al ţării, Mircea Geoană, prieten apropiat al aceluiaşi Crăciunescu. Nici în ceea ce priveşte ambianţa sonoră, socrul mic nu s-a arătat deloc zgârcit. Omul de casă al „oraşului subteran" la astfel de evenimente, Bobiţă Cătuşanu de la Pro Event, i-a adus acolo pe: Holograf, Horia Brenciu, pe Aurel Tămaş şi Nineta Popa, pe MC Marin Matei şi alţii.

Oamenii s-au distrat până dimineaţa sub paza strictă a poliţiştilor locali, care au avut grijă ca petrecerea să nu fie tulburată de musafiri nepoftiţi. „Nu ne rămâne decât să le urăm mirilor, Diana şi Radu, Casă de piatră!" - vorba unui coleg de breaslă, deţinătorul dreptului de autor al licenţei - „oraşul subteran". (N.T.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe