BRD: credit pentru finantarea capitalului de lucru oferit detinatorilor de Certificate de Depozit emise in cadrul programului “Primul SilozÔÇÖÔÇÖ

miercuri, 7 septembrie 2011

BRD-Groupe Société Générale acorda credite pentru finantarea nevoilor de trezorerie ale fermierilor detinatori de certificate de depozit, emise in cadrul programului „Primul Siloz''.

BRD se adreseaza fermierilor care isi depun productia de seminte de consum (grau, orz, porumb, floarea soarelui, rapita, soia) la oricare dintre depozitarii licentiati de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

In baza Talonului de gaj aferent Certificatului de depozit, clientii BRD beneficiaza de o finantare pe termen scurt de pana la 80% din valoarea de despagubire a Certificatului.

Avantajul principal al finantarii il reprezinta faptul ca beneficiarul are astfel posibilitatea valorificarii semintelor depozitate la un moment ulterior, cand pretul de vanzare este optim.

Sectorul agricol reprezinta o permanenta preocupare pentru banca noastra. Printre produsele specifice mentionam creditele de prefinantare a subventiilor APIA (schemele de sprijin pe suprafata SAPS / Axa II / Zootehnie sau Bunastarea animalelor si platile nationale directe complementare pentru suprafetele cultivate cu tutun), creditul de campanie agricola precum si creditele specifice de investitii (inclusiv cele acordate pentru sprijinul proiectelor cu co-finantare din fonduri europene).

BRD - Groupe Société Générale este o banca de referinta in sectorul privat din Romania, care detine o pondere importanta din totalul creditelor acordate in acest sector, atat pentru intreprinderile mici si mijlocii sau microintreprinderi, cat si pentru marile corporatii.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are 161.000 de angajaţi în toată lumea, pe trei activităţi - cheie:
- Retail banking, finanţări specializate şi asigurări
- Private Banking, Gestiune de active şi servicii pentru investitori
- Corporate & Investment Banking

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe