Echipa de fotbal CSM trăieşte!

duminică, 4 septembrie 2011

• Liga a II-a

Echipa de fotbal CSM trăieşte!

• formaţia din Zăvoi s-a impus la Arad, după ce a întors rezultatul de la 0-1 n vâlcenii au recuperate pasivul de la adevăr şi atmosfera s-a detensionat

CS Municipal a părut victimă sigură la Arad, în meciul cu UTA din localitate, după ce elevii lui Laurenţiu Tudor bifaseră trei înfrângeri consecutive. Tehnicianii anunţau revenirea dar suporterii se aşteptau la un scor fluviu al ardelenilor. Gruparea din Zăvoi s-a aşezat, însă, bine în teren. Cu experimentatul Robert Tufuşi între buturi, cu Dandea revenit în unsprezecele de start şi cu Gogoşoiu întors la echipă, CS Municipal nu a arătat rău în debutul întâlnirii cu "Bătrâna Doamnă" şi a arătat că îşi va vinde scump pielea. Gazdele au pus stăpânire pe mijlocul terenului, au atacat poziţionat în timp ce oltenii şi-au încercat norocul pe contraatac. Nu au ieşit multe ocazii din acest joc de aşteptare. Suporterii CSM-ului au tremurat numai la şutul lui Drăghici din minutul 37, mingea fiind respinsă de Tufişi şi primele 45 de minute s-au terminat cu scor alb.

Arădenii au început mai bine partea a doua a întâlnirii şi, după două ocazii, au deschis scorul. La zece minute de la reluare Gâlcă a profitat de plin de o eroare a apărătorilor vâlceni şi l-a executat pe Tufişi cu un şut puternic. Au urmat o serie de alte ocazii mari ale gazdelor dar CSM a scăpat cu faţa curată. Apoi minunea, în minutul 72 Pârvu a scăpat de marcajul fundaşilor adverşi şi a reuşit un lob de zile mari care a readus egalitatea pe tabela de marcaj. După alte valuri de atacuri ale arădenilor, gruparea din Zăvoi a dat lovitura prin Octavian Vasile, cel care s-a distrat cu apărarea arădeană şi a şutat pentru 1-2. Finalul meciului nu a adus nimic nou pe tabela de marcaj şi CSM a obţinut prima victorie a sezonului. Elevii lui Laurenţiu Tudor au urcat pe locul 11 al clasamentului şi în runda viitoare joacă împotriva unui adversar slab, FC Maramureş.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe