Atelier de lucru la Prundeni pentru dezvoltarea funcţiei de administrator public

duminică, 4 septembrie 2011

Atelier de lucru la Prundeni pentru dezvoltarea funcţiei de administrator public

Ministerul Administratiei si Internelor - prin Unitatea Centrala pentru Reforma Administratiei Publice - implementeaza, in parteneriat cu structurile asociative ale autoritatilor administratiei publice locale, proiectul "Administratorul public - factor de succes pentru un management eficient la nivel local", cod SMIS 2985, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative.

In vederea dezvoltarii functiei de administrator public la nivel national, este in curs de desfasurare un Program pilot de instruire adresat unitatilor administrativ-teritoriale interesate de infiintarea acestei functii.

In acest sens, in perioada 01-03 septembrie 2011, in comuna Prundeni, judetul Valcea s-a desfasurat un atelier de lucru.
Obiectivele atelierului de lucru au fost: prezentarea activitatilor efectuate in cadrul proiectului, impartasirea de experiente, propunerea de solutii de depasire a obstacolelor, imbunatatirea planurilor de activitati ce urmeaza a fi facute pentru functionarea eficienta a administratorului public, incurajarea activitatilor de initiere a unor schimburi de experienta.

La atelier au participat reprezentanti ai Ministerului Administratiei si Internelor, domnul profesor Marius Profiroiu, Decanul Facultății de Administrație și Management Public Bucuresti, primari si reprezentanti ai unitatilor administrativ teritoriale din orasul Ocnele Mari, comunele Popesti, Vladesti, Dragoesti, Samburesti, Amarasti, Creteni, Mitrofani, Maciuca, Gusoieni, Voicesti, Leu-Dolj, Poboru-Olt, Lungesti, Prundeni. La deschiderea evenimentului a fost prezent domnul Persu Dumitru, vicepresedintele Consiliului Judetean Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe