Vacanţă lucrativă pentru deputatul Samoil Vâlcu

miercuri, 31 august 2011

Vacanţă lucrativă pentru deputatul Samoil Vâlcu

După o vacanţă activă în teritoriu, deputatul PDL Samoil Vîlcu şi-a reluat activitatea în Parlamentul României participând la o primă şedinţă a Comisiei pentru muncă şi protecţie socială, parlamentarii reluându-şi activitatea pe comisii de specialitate.
„Vacanţa parlamentară a fost pentru mine o perioadă plină de deplasări în teritoriu, audienţe, şi am participat cu plăcere la toate festivităţile organizate în localităţile vâlcene, fiind şi un bun prilej de a discuta cu primarii.

Am preluat o serie de probleme desprinse din activitatea administrativă, se impun anumite modificări legislative pentru a eficientiza activitatea în diverse domenii, dar cea mai importantă concluzie este că avem nevoie să continuăm investiţiile. Trebuie să continuăm modernizarea infrastructurii de drumuri, iar în ceea ce priveşte judeţul Vâlcea avem nevoie de atragerea unui număr cât mai mare de turişti. Dezvoltarea acestui domeniu poate însemna dezvoltarea întregului judeţ. Îi felicit pe primarii care fac eforturi în această direcţie, care au înţeles că pot transforma localităţile prin turism.

În ceea ce priveşte munca mea în Parlament am câteva obiective şi îmi doresc să fiu în continuare un real sprijin pentru cei care mi-au dat votul. Încă suntem într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic, dar consider că trebuie să continuăm modernizarea statului, iar asta înseamnă şi legi bune", a opinat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe