Sparle si soparle

miercuri, 24 august 2011

Sparle si soparle

• Acuzaţii grave de trafic de influenţă planează asupra ministrului secretar de stat, Valentin Adrian Iliescu, membru în PDL Lungeşti.... Concret, omul Guvernului poate fi acuzat că a „favorizat" Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Vâlcea în relaţia cu Finanţele Publice, pentru că de când VAI a preluat conducerea Televiziunii Etalon au încetat orice încercări ale Ministerului Finanţelor Publice de a executa silit FJT-ul „juristului" de doi bani Ovidiu Udrescu. Putem merge mai departe cu coincidenţele şi putem spune că momentul venirii VAI-ului la Etalon a coincis suspect de bine cu oprirea oricăriei executări silite din partea Finanţelor Publice. Este evident că din calitatea pe care o deţine, de ministru secretar de stat, Valentin Adrian Iliescu a abuzat de funcţie pentru a face presiuni la Guvern în vederea iertării FJT-ului anonimului Ovidiu Udrescu de orice acţiune a Finanţelor Publice. La schimb, VAI-ul a primit mai multe avantaje financiare pentru spaţiul în care funcţionează Etalonul. Aviz DNA-ului!

• Rămânem tot în zona Televiziunii Etalon şi trebuie să atragem atenţia actualei conduceri (!) a FJT-ului pentru încălcarea flagrantă a contractului de concesiune a terasei din faţa Casei Tineretului. Prin 2006, s-a încheiat contractul între FJT Vâlcea şi firma Etalon, contract care avea drept obiect închirierea către patronul Iulian Margu a terasei, iar acesta avea dreptul să subînchirieze către terţe firme. Numai că acel contract nu a fost respectat niciodată de către Etalon, întrucât Iulian Margu nu a modernizat niciodată treptele din faţa Casei Tineretului, aşa cum se prevedea în contract. Cu atât mai puţin acum, când „jupân" a devenit Valentin Adrian Iliescu....

• În urma unor investigaţii jurnalistice ample, referitoare la situaţia tensionată de la Biserica „Cuvioasa Parascheva" din Râmnicu Vâlcea, am ajuns la următoarea concluzie: Episcopul Emilian Lovişteanu (supranumit „Loveleşteanul"!) este capul tuturor problemelor din interiorul Arhiepiscopiei Râmnicului. „Loveleşteanul" a fost artizanul numirii consilierului episcopal Ion Predescu în funcţia de paroh al Bisericii „Cuvioasa Parascheva". Pe călugărul moldovean l-a durut în cot de cele patru sute de semnături ale enoriaşilor, care nu şi-l doreau preot pe controversatul Ion Predescu! Nici după ce cazul a ajuns să fie discutat la Patriarhia Română, „Loveleşteanul" nu a catadicsit să îndrepte lucrurile. Făţarnicul personaj cu rang de episcop şi-a încălcat promisiunile făcute faţă de mai mulţi oameni importanţi din judeţul Vâlcea. De-acum înainte promitem să fim cu ochii pe toate activităţile „Loveleşteanului". Iar noi ne ţinem de cuvânt!

• În ediţiile viitoare vom continua să dezvăluim jaful generalizat la care sunt supuse Uzinele Sodice Govora de către politrucii polonezi şi românaşii şmecheri din conducerea societăţii. Vâlcenii vor putea afla cum a câştigat societatea WISSE un contract bănos pentru transportul sodei calcinate la societăţile STI ROM Bucureşti şi Saint Gobain Călăraşi. Daniela Căpăţână, director în cadrul USG, a fost direct implicată operaţiunea de atribuire a contractului societăţii la care era director chiar sotul său. De asemenea, vom căuta să elucidăm şi misterul plăţii facturii cu nr. 00000999 din 22 decembrie 2008 aferentă lucrărilor la podul de peste râul Bistriţa situat la kilometrul 1+475. Petru Năstase, fostul director de producţie, dar şi directorul Direcţiei Organizarte şi Management al USG, Ana Maria Golgojan, cunosc multe amănunte despre aceste „operaţiuni" de spoliere a USG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe