S-au finalizat lucrările la Rezervorul Cetăţuia

miercuri, 24 august 2011

S-au finalizat lucrările la Rezervorul Cetăţuia

În ultima perioadă SC APAVIL SA a desfăşurat o serie de activităţi specifice în municipiul Râmnicu Vâlcea, precum şi în alte localităţi din judeţ.

Astfel, au fost întocmite 44 documentaţii tehnice pentru persoane fizice şi juridice şi au fost montate, verificate şi remontate un număr de 142 apometre la case particulare şi asociaţii de proprietari (la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică). De asemenea, s-au rezolvat operativ 7 sesizări privind avarii la reţeaua de apă şi canal şi au fost curăţate căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zonele Ostroveni (blocurile A64, B2, A12, A62, A34/I), Centrală (bl. E, P, O, D4), Traian - bl. 31, Colonie Nuci - baraca 35, SC Billa Ro SRL, precum şi pe străzile Regina Maria, Mihai Eminescu - bl. C11, Matache Temelie, Calea lui Traian, Carol I - Mall, B-dul Dem Rădulescu, Cerna, V. Olănescu, Eftimeştilor nr. 12, Radu de la Afumaţi.

Tot în această perioadă, au fost executate o serie de lucrări pe mai multe străzi din municipiul Râmnicu Vâlcea: Arinilor (a fost asigurată asistenţa tehnică şi a fost înlocuită o vană), Buda (au fost executate branşamente apă, au fost montate vane şi aerisitoare), zona Traian, str. Oituz nr. 6, 8, Buna Vestire nr. 3A, Dr. Hacman, Grigore Procopiu, Mărăşeşti (a continuat acţiunea de înlocuire a branşamentelor), Calea lui Traian (s-a continuat acţiunea de execuţie poziţii foraj în vederea reabilitării conductei), PT Filipin, Radu de la Afumaţi nr. 13 (a fost înlocuit un branşament de apă), zona Ostroveni pe str. Mihai Eminescu şi Luceafărului (au fost executate mai multe legături DN200 cu DN 400), Vlădeşti sat Priporu, Copăcelu nr. 285 (a fost asigurată asistenţa tehnică). De asemenea, au fost finalizate lucrările la Rezervorul Cetăţuia.

În plus, a continuat executarea debranşărilor în vederea recuperării debitelor la case particulare şi agenţi economici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe