CSM, eliminată de Oltchim!

miercuri, 24 august 2011

Fotbal, Cupa României

CSM, eliminată de Oltchim!

Formaţia din Zăvoi a pierdut la limită pe terenul chimiştilor şi vremurile se anunţă grele pentru echipa lui Tudor

CS Municial a început meciul cu FC Oltchim, din turul IV al Cupei României, ca favorită clară la calificare. În faţa unei tribune pline, elevii lui Laurenţiu Tudor au dominat debutul de meci darn u şi-au creat ocazii mari la poarta veteranului "Ţeţe" Vlădoi. Doar incursiunile lui Octavian Vasile le-au dat emoţii chimiştilor şi scorul la pauză a fost unul alb. La zece minute de la reluate, gazdele au dat lovitura. Onofrei a reluat cu capul imparabil şi formaţia din Liga a III-a conduce ape tabela de marcaj. CS Municipal a început cursa de urmărire darn u a reuşit să înscrie golul care ducea meciul în prelungiri. Municipalii au ratat chiar şi cu poarta goală, spre nemulţumirea spectatorilor vâlceni care sperau că în acest an formaţia antrenată de Laurenţiu Tudor va adduce în Zăvoi o formaţie din primul eşalon. Mai departe în Cupa României merge FC Oltchim care îşi va afla viitoarea adversară cel mai probabil la finele săptămânii.

Tehnicianul Ion Lazăr a folosit următoarea echipă de start: Vlădoi - Moldoveanu, Nania, Onofrei, Marinescu, Ceapă, Răcăreanu, Tomescu, Popa, Preda, Dănuleţ. Pe parcursul meciului au mai intrat. Vizitiu, Piron, Borţa.
Laurenţiu Tudor a mizat pe următorii fotbalişti: Chiriţă - Kalai, Plecanciuc, Vătăjelu, Vasile, Roşca, Pribac, Pârvu, Eremia, Dalu, Mitu. Au mai intrat: Dandea, Ene, Vlăduţi.

Sâmbătă cu Gaz Metan Severin

CS Municipal va juca a doua partidă a campionatului pe propriul teren, în compania severinenilor de la Gaz Metan, sâmbătă de la ora 10.00. Trupa antrenată de Laurenţiu Tudor vine după două rezultate negative, unul în campionat, 0-2 la Alba Iulia, celălalt în cupă, 0-1 cu FC Oltchim şi îşi doreşte primul succes al sezonului. De partea cealaltă, echipa din Severin a învins în etapa inaugurală cu 2-0 pe Arieşul Turda şi este pe primul loc al clasamentului. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Rezultatele Cupei României, turul IV:

CS Tunari - Astra II Giurgiu 1-4
Şcolar Reşiţa - FC Timişoara 0-0 (3-4 pen.)
Callatis Mangalia - Farul Constanţa 1-1 (5-4 d.pen.)
CF Brăila - Delta Tulcea 3-1
Chimia Brazi - FC Argeş 1-2
CS Buftea - Dinamo Bucureşti II 2-3
CS Vişina Nouă - FC Olt 1-0 (d.prel.)
CSO Plopeni - Chindia Târgovişte 1-4
Dunărea Călăraşi - Săgeata Năvodari 0-3
Dunărea Turris Turnu Măgurele - ALRO Slatina 1-2
Europa Alba Iulia - Arieşul Turda 1-2
FC Snagov - CS Otopeni 0-3
Gloria Bistriţa II - FC Maramureş Universitar Baia Mare 2-5
Minerul Jilt Mătăsari - Gaz Metan Severin 0-0 (3-4 pen.)
Naţional Sebiş - Unirea Alba Iulia 2-0
Oltchim Râmnicu Vâlcea - CSM Râmnicu Vâlcea 1-0
Oţelul Galaţi II - Dunărea Galaţi 1-2
Pandurii II Târgu Jiu - Mureşul Deva 6-0
Petrotub Roman - FC Botoşani 1-0
Phoenix Ulmu - Viitorul Constanţa 0-2
Sănătatea Cluj - FC Bihor Oradea 1-0
Unirea Dej - Luceafărul Oradea 0-3
Unirea Slobozia - Juventus Bucureşti 0-2
Victoria Brăneşti - Gloria Buzău 2-3
Viticultorul Breaza - FCM Bacău 2-4
Voinţa Livezile - Gloria Bistriţa 3-2
ASC Bacău - CSMS Iaşi 2-0
FC Timişoara II - UTA Arad 1-1 (1-4 d. pen.)

Handbal feminine

Oltchim, învinsă din nou de ETO Gyor

Campioana României a terminat pe locul secund la turneul de la Schmelz

Campioana României la handball feminine, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a participat la un nou turneu amical care a avut loc la Schmelz în Germania şi care a fost dotat cu trofeul "Ladies Cup". Trupa antrenată de Radu Voina a fost repartizată în Grupa B şi a reuşit un prim success în faţa campioanei Germaniei, Thuringer, echipă antrenată de românul Herbert Muller. Scorul final a fost 28-26 (16-14). Marcatoarele echipei noastre au fost Vizitiu de 5 ori, Ardean 4, Managarova 3, Stanca 3, Chrila 3, Özel 3, Bradeanu, 2, Fiera 2, Jovanovic 1, Curea 1 şi Manea 1. În cel de-al doilea joc, vâlcencele au terminat la egalitate 23-23 (14-13) cu Byasen Trondheim şi s-au calificat în semifinale. În penultimul act al competiţiei, Oltchim a spulberat echipa germană Leverkusen, scor 24-15(12-10). Pentru roş-albastre au punctat Managarova 3, Stanca 1, Ardean 3, Fiera 4, Vetkova 1, Chirilă 2, Manea 1, Jovanovic 1, Ozel 3, Brădeanu 1, Vizitiu 4. În celălaltă semifinală a turneului, Gyor a învins pe Byassen, scor 27-22. În finală, Elisei şi compania au întâlnit pe ETO Gyor dar nici de această dată nu au reuşit să se impună, după ce unguroaicele ne învinseseră şi la precedentul turneu amical. Oltchim s-a descurcat bine până la pauză şi a intrat la cabine în avantaj de două goluri, 11-9. Partea a doua a fost dominată de campioana Ungariei care a întors rezultatul şi s-a impus în final cu 23-21. Golurile vâlcencelor au fost marcate de Managarova 4, Stanca 1, Ardean 1, Chirilă 3, Manea 4, Jovanovic 1, Ozel 4 şi Vizitiu 3.

Încă un turneu înainte de start

Oltchim Râmnicu Vâlcea vva mai juca un singur turneu amical înainte de startul noului sezon. Meciurile vor avea loc tot în Germania, la Bad Urach, în perioada 26-28 august, echipa noastră urmând să debuteze în faţa echipei din Polonia, Zagrebie Lublin. În drum spre Bad Urach, chimistele au mai juucat o partidă de verificare, în faţa unei echipe modeste din Germania, Trier, de care a dispus clar, 37-24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe