Dan Turcu, ţeparul şoferilor turci, a fost arestat de ofiţerii anticorupţie!

duminică, 21 august 2011

Dan Turcu, ţeparul şoferilor turci, a fost arestat de ofiţerii anticorupţie!

Joi, 18 august a.c., Tribunalul Vâlcea a emis mandat de arestare preventivă pe 29 zile, pe numele lui P.N.D., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.

În fapt, în seara zilei de 17 august a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Biroul Judeţean Anticorupţie Vâlcea, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, l-au prins în flagrant pe P. N. D., la scurt timp după ce primise suma de 1.450 euro de la un cetăţean turc, în schimbul promisiunii de a interveni pe lângă poliţiştii vâlceni în vederea recuperării permisului de conducere.

Cazul vine ca urmare a unui denunţ efectuat în aceeaşi zi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, unde s-a prezentat cetăţeanul turc T. D. (conducător auto) care, prin intermediul unui traducător autorizat, a sesizat faptul că un cetăţean român pe nume „Dan Turcu" i-a pretins suma de 1.500 euro, în scopul facilitării restituirii permisului de conducere de la organele de poliţie (acesta fiind implicat într-un accident rutier cu victime produs pe raza judeţului Vâlcea), spunându-i că are influenţă asupra unor lucrători de poliţie rutieră.

Denunţătorul a mai arătat că, în seara aceleiaşi zile, urma să se întâlnească cu cetăţeanul român într-o locaţie ce urma a fi stabilită.

În baza delegării primite, ofiţerii D.G.A. - Vâlcea au efectuat verificări în urma cărora l-au identificat pe cetăţeanul român ca fiind P. N. D., din Vâlcea, cu antecedente penale, cunoscător de limba turcă, fără ocupaţie.
În jurul orei 22.20, s-a realizat prinderea în flagrant a inculpatului P.N.D., la ieşirea dintr-un restaurant în care se întâlnise cu denunţătorul, având asupra sa suma de 1.450 euro, pretinşi şi primiţi pentru recuperarea permisului de conducere. Acesta a recunoscut provenienţa sumei de bani. Cel în cauză este cercetat în stare de arest preventiv pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe