Îl aşteptăm, cu multă căldură, pe Mircia Gutău în UNPR

miercuri, 17 august 2011

Deputatul Constantin Mazilu:

„Îl aşteptăm, cu multă căldură, pe Mircia Gutău în UNPR"

• Constantin Mazilu nu exclude posibilitatea să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea
Fostul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea se va întoarce luna aceasta acasă. Mircia Gutău are însă destule motive să fie dezamăgit de unii dintre foştii săi colegi de partid. Aşa că nu ar fi exclus să aleagă alt drum pentru a face politică sau administraţie.

Deputatul Constantin Mazilu, liderul Uniunii Naţionale pentru Progresul României Vâlcea, ne-a declarat zilele trecute că ar fi încântat să-l aibă coleg în partid pe domnul Gutău. „ Este un om ale cărui merite în administraţia locală sunt de necontestat. Îl cunosc de muţi ani şi personal cred că i s-a făcut o nedreptate. Eu am apreciat mereu ceea ce a făcut în Râmnicu Vâlcea în special în infrastructură pentru că sunt constructor şi ştiu că nu este deloc uşor să realizezi atâtea câte a realizat domnul Gutău. La UNPR are uşa larg deschisă şi aşa cum recent a procedat primarul Antonie Solomon de la Craiova care a decis să candideze din partea UNPR în 2012 aşa poate face şi Mircia Gutău", ne-a mărturisit deputatul Mazilu.

Liderul progresist a adăugat că, indiferent dacă Mircia Gutău va putea candida sau nu în 2012, „se va găsi o formulă prin care experienţa sa să fie pusă în valoare". „Să zicem că nu va putea candida în 2012. Va candida în 2016; până atunci găsim o altă soluţie. De exemplu ca city manager sau găsim o altă funcţie cel puţin la fel de importantă. Apoi, peste 4 ani, redevine primar al Râmnicului. Sunt convins că lumea l-ar alege, pentru că oraşul n-a avut primar mai bun decât el", a mai completat liderul UNPR Vâlcea. Pe surse am mai aflat că preşedintele UNPR Vâlcea, Constantin Mazilu, nu exclude posibilitatea să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea în 2012. Mazilu stă mult mai bine decât senatorul PDL Dorel Jurcan în sondajele realizate în sudul judeţului, iar cu sprijinul lui Mircia Gutău ar putea să câştige foarte multe voturi şi în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Solomon va candida la Craiova din partea UNPR

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, liderul organizaţiei municipale a PDL, a decis ca în anul 2012 să candideze pentru un nou mandat de edil al Craiovei din partea UNPR. „ În ultima perioadă m-am consultat cu foarte mulţi cetăţeni din Craiova, iar concluzia a fost una singură: administraţia locală are nevoie de oameni de cuvânt, care să muncească în interesul cetăţenilor. A trecut vremea populismului şi a politicii de televizor, avem nevoie de soluţii serioase. Din acest motiv, am decis ca la alegerile din 2012 să candidez pentru Primăria Municipiului Craiova din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României" , se arată într-o declaraţie semnată de Antonie Solomon şi remisă opinie publice de către UNPR. „ Există o vorbă românească de care am ţinut cont în toată cariera politică: «Spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun cine eşti». Eu vreau să am alături oameni serioşi, care au servit interesul naţional şi au asigurat stabilitatea politică în România. Îi apreciez pe liderii UNPR pentru că sunt oameni cu mult curaj, care şi-au respectat întotdeauna cuvântul", mai adaugă Solomon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe