A fost semnat contractul de 60 milioane de euro pentru retehnologizarea CET Govora

miercuri, 17 august 2011

A fost semnat contractul de 60 milioane de euro pentru retehnologizarea CET Govora

Primarul municipiului, Romeo Rădulescu a fost prezent pe 17 august, la Bucureşti, la semnarea contractului de aproape 60 de milioane de euro care presupune retehnologizarea CET Govora.
Primarul Romeo Rădulescu a participat la evenimentul desfăşurat la Ministerul Mediului ca reprezentant al proprietarului reţelelor termice din municipiu.

„Modernizarea CET-ului este unul dintre cele mai importante proiecte, având ca scop creşterea confortului termic al râmnicenilor, aceştia fiind principalii beneficiari ai serviciilor prestate de această societate, de aceea mă bucur să fiu co-semnatar al unui document care va aduce un plus de confort. Proiectul, „Retehnologizarea instalaţiilor de termoficare urbană din CET Govora, în vederea conformării la cerinţele de mediu", este unul extrem de important, întrucât instalaţiile existente emit concentraţii ridicate de gaze cu efect de seră, precum dioxid de carbon şi metan, iar conform standardelor de mediu asumate de România această problemă trebuie rezolvată.

Pentru a respecta standardele internaţionale de mediu retehnologizarea presupune şi montarea de instalaţii de desulfurare pentru a atinge ţinta de reducere a emisiilor de dioxid de sulf.
Este un proiect important pentru noi ca administraţie locală, CET Govora fiind furnizorul de energie termică către locuitorii municipiului şi ne interesează ca societatea să fie funcţională şi în anii care vin", a declarat primarul Romeo Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe