Noul Volkswagen Tiguan a sosit la Vâlcea!

miercuri, 10 august 2011

Noul Volkswagen Tiguan a sosit la Vâlcea!

Noul Compact Crossover Vehicle Tiguan 2011 de la Volkswagen se mândreşte cu un facelift de toată frumuseţea. Cu dimensiuni exterioare deloc de neglijat, de 4.42 m lungime şi 1.80 lăţime, SUV-ul nemţesc se dovedeşte a fi o maşină manevrabilă şi ergonomică atât pentru oraş cât şi suficient de robustă şi atletică pentru escapadele off-road de familie.

De la o prima vedere atrage atenţia partea frontală a noului Tiguan 2011, cu blocuri optice cu tehnologie LED, supradimensionate, afişând look-ul specific Volkswagen. Designul exterior se remarcă prin capota alungită, montanţii frontali verticali şi pasajele late ale roţilor. Partea posterioară este pusă în valoare de stopurile grafice, orizontale, cu un design inedit, foarte asemănătoare cu cele ale noului model Passat.

Varianta facelift a noului Tiguan, deşi în multe puncte asemănătoare cu cea a fratelui mai mare Touareg, se dovedeşte a fi mai mult decât o simplă cosmetizare, îmbunătăţiri majore fiind aduse şi la capitolele interior, tehnologie şi propulsie. Trei motorizări noi, puternice dar şi eficiente, îşi fac loc în oferta producătorului, acestea dezvoltând o putere de la 122 CP la 210 CP.

Importatorul Volkswagen Romania a lansat şi o ofertă specială pentru noul model Tiguan Attitude. Preţul pentru acest model pleacă de la 19.479 euro (TVA inclus) pentru varianta echipată cu motor 1.4 TSI (122CP). Deasemenea, în cazul în care se optează pentru o variantă de finanţare prin Perfect Leasing , rata lunară începe de la 143 euro/lună , valoarea include TVA şi nu conţine asigurare CASCO.

Nurvil Volkswagen Rm.Vâlcea vă invită la un drive-test cu Noul Tiguan!

Informaţii suplimentare puteţi obţine de la sediul Nurvil Volkswagen din Rm.Vâlcea, Râureni nr.38, tel.0250 703 630, email: [email protected], website: http://www.nurvil.ro.

10.08.2011 - Sursa: Nurvil Volkswagen Rm.Vâlcea/ Departament Marketing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe