Autobuze noi în Râmnic

miercuri, 10 august 2011

Autobuze noi în Râmnic

8 autobuze şi un autocar vor fi adaugate parcului auto al ETA, transportatorul public de calatori din municipiu. Pe 9 august au sosit in Ramnicu Valcea, iar dupa formalitatile legale vor introduse in circulatie, in mod special pe traseele aglomerate. Aceasta investitie vine după modernizarea staţiilor de autobuz şi înnoirea parţială a parcului auto petrecute in anii anteriori.

„Ne dorim un transport public modern, vom face eforturi in continuare să transportăm călătorii cu autobuzele ETA în condiţii optime, să avem un transport civilizat. Avem un sistem de gratuităţi destinat pensionarilor la transportul în comun, am modernizat staţiile de autobuz, am creat linii noi de transport în funcţie de solicitările oamenilor şi nu vrem să ne oprim aici. Prin înlocuirea parcului auto va creşte viteza de transport, va scădea poluarea sonoră si va fi mai economicos din punct de vedere al consumului. 

Autocarul va fi folosit pentru şcolile din Râmnicu Vâlcea care organizează excursii. Preţul de închiriere va fi unul rezonabil si voi propune primarilor din statiunile valcene să stabilim rute turistice pentru elevi .Consider că tinerii trebuie să cunoască în primul rand atracţiile turistice ale judeţului nostru pentru ca avem cu ce să ne lăudam", susţine preşedintele PDL Râmnicu Vâlcea, primarul Romeo Rădulescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe