Ţara arde şi preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican... pescuieşte

duminică, 7 august 2011

• Iar a dat cu bâta-n baltă!

Ţara arde şi preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican... pescuieşte

A doua ediţie a Cupei Tineretului Naţional Liberal Vâlcea la pescuit sportiv a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, această competiţie desfăşurându-se la Pensiunea-Fermă „Valea Albă" din comuna Dăeşti. Concursul a constat în două probe, fiind desemnaţi câştigători, competitorii care au prins cea mai mare captură şi cei care au prins cea mai mare cantitate de peşte. La această întrecere au participat peste 30 de competitori, pasionaţii de pescuit având dreptul la o undiţă cu un singur cârlig, şi au putut folosi orice tehnică de pescuit.

Câştigători ai Cupei TNL la Pescuit Sportiv, ediţia a II-a au fost desemnaţi avocatul Victor Stănculescu, cel care a prins un peşte de 60 de centimetri, şi consilierul local Bogdan Pruteanu, acesta prinzând cea mai mare cantitate de peşte. Aceştia au primit Cupele şi premiile pentru locul I constând în unelte de pescuit de la preşedinţii TNL şi PNL Vâlcea şi de la gazda acestui eveniment, cunoscutul jurnalist, Romeo Popescu. 

Alături de tinerii liberali vâlceni s-au aflat în concurs şi colegi din judeţele învecinate, Olt şi Gorj, precum şi pescari amatori, care nu sunt afiliaţi politic. Preşedintele TNL Vâlcea, Victor Popescu s-a declarat mulţumit de condiţiile favorabile desfăşurării acestei întreceri sportive: „Suntem cu toţii încântaţi de condiţiile oferite de către gazdele noastre pentru organizarea acestei competiţii. De asemenea, se pare că Dumnezeu a ţinut cu noi, şi am avut cele mai propice condiţii pentru a pescui. Le mulţumescu tuturor concurenţilor care s-au trezit dis-de dimineaţă să participe la concurs, mai ales celor din alte judeţe care înţeleg că sunt pe drum de la ora 3 dimineaţa. Îi felicit pe câştigători, însă cel mai important cred că a fost spiritul sportiv pe care l-au arătat toţi concurenţii. Deja tradiţionala Cupă a TNL Vâlcea la Pescuit Sportiv se va desfăşura cu siguranţă şi în anii următori", a declarat consilierul judeţean, Victor Popescu.

Deputatul Cristian Buican a dat şi el cu „bâta-n baltă" toată ziua, alături de mai tinerii săi colegi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe