Ştrandurile infractorului Nicolae Minea din Ocnele Mari sunt focare de infecţie

duminică, 7 august 2011

• Inspectorii DSP Vâlcea au constatat că

Ştrandurile infractorului Nicolae Minea din Ocnele Mari sunt focare de infecţie

O comisie mixtă constituită prin Ordinul Prefectului judeţului Vâlcea nr. 300/12 iulie 2011, formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului - Judeţul Vâlcea, Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Vâlcea şi Gărzii Financiare - Secţia Vâlcea, a efectuat luna trecută mai multe verificări la ştrandurile şi piscinele din judeţul Vâlcea. Controalele în baza OP nr. 300/12 iulie 2011 se vor desfăşura pe toată perioada sezonului estival.

Ştrandul din Ocnele Mari, care aparţine societăţii comerciale SC Afa Prest SRL din Râmnicu Vâlcea (condusă din umbră de infractorul Nicolae Minea), a fost verificat de către reprezentanţii DSP Vâlcea şi în data de 6 iulie 2011, constatându-se mai multe deficienţe. Comisia a făcut recomandări oamenilor lui Minea cu privire la respectarea prevederilor Ordinului Ministrului 536/1997, Hotărârii de Guvern nr. 355/2007, Ordonanţei de Guvern 21/1992 şi Hotărârii de Guvern nr. 882/2010, iar pentru deficienţele găsite în procesul verbal de constatare a condiţiilor igienico-sanitare încheiat în data de 15 iulie 2011, a fost stabilit un termen imediat de remediere. În timpul controlului au fost ridicate două probe din bazinele cu apă sărată care vor fi analizate de către laboratorul DSP Vâlcea.

Ştrandul Ocniţa, care aparţine tot societăţii SC Afa Prest SRL patronată de penalul Nicolae Minea, a fost controlat de către reprezentanţii DSP Vâlcea în data de 6 iulie 2011, descoperindu-se mai multe deficienţe. La fel, au fost făcute recomandări cu privire la respectarea prevederilor Ordinului Ministrului 536/1997, Hotărârii de Guvern nr. 355/2007, Ordonanţei de Guvern 21/1992 şi Hotărârii de Guvern nr. 882/2010, iar pentru deficienţele constatate în procesul verbal de constatare a condiţiilor igienică sanitare încheiat în data de 15 iulie 2011, a fost stabilit un termen imediat de remediere. În timpul controlului au fost ridicate două probe din bazinele cu apă sărată care vor fi analizate de către laboratorul DSP Vâlcea. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe