Compania de Autostrăzi a reziliat contractul cu firma care “lucra" la viaductul Cârligu Mic

duminică, 7 august 2011

• În sfârşit, o măsură bună

Compania de Autostrăzi a reziliat contractul cu firma care „lucra" la viaductul Cârligu Mic

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - Direcţia Regională de Drumuri si Poduri Craiova a reziliat, joi, 4 august, contractul „Refacere protecţie cale pe viaductul situat pe DN7 km 200+615, la Cârligu Mic, judeţul Vâlcea". Măsura a fost luată ca urmare a faptului că antreprenorul BROM BUILD CORPORATION SRL Baia Mare - SC Zona D SRL Petroşani nu şi-a îndeplinit obligaţiile asumate prin contract.

Astfel, comisia care s-a deplasat la amplasamentul lucrării a constatat numeroase deficienţe în respectarea tehnologiei de execuţie si a proiectului tehnic, precum şi întârzieri majore în termenul de punere în funcţiune a obiectivului. Precizăm că joi dimineaţă, DRDP Craiova a demarat lucrările de refacere provizorie a îmbrăcăminţii rutiere şi punerea în siguranţă a viaductului în baza contractului de întreţinere multianuală.

CNADNR a făcut eforturi pentru a restabili condiţiile normale de circulaţie în zonă până sâmbătă, 6 august, şi a decis ridicarea restricţiei de circulaţie pentru traficul greu instituită pe DN 7, sectorul cuprins între km 170+750 (intersecţia DN7 cu DN67 - limită municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea) şi km 258+230 (intersecţia DN 7 cu DN 1 - Veştem, judeţul Sibiu) în zilele de luni până vineri, între orele 12 - 20. CNADNR îsi cere scuze pentru inconvenientele create.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe