14 primării au depus proiecte privind refacerea drumurilor afectate de inundaţii

duminică, 7 august 2011

• La nivelul judeţului Vâlcea,

14 primării au depus proiecte privind refacerea drumurilor afectate de inundaţii

Instituţia Prefectului - Judeţul Vâlcea a eliberat până în prezent 14 adeverinţe tip necesare depunerii proiectelor de investiţii privind lucrări de refacere şi modernizare a infrastructurii rutiere - drumuri comunale - afectate de inundaţiile din 2010, cu fonduri europene. În anexa la HG 378/2011 se regăsesc 20 de localităţi rurale vâlcene care pot solicita finanţare, pentru lucrări de tipul amintit, prin Măsura 322 Submăsura (d) din cadrul Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală - PNDR, suma contribuţiei publice la nivel naţional fiind de 156 milioane de euro.

Instituţia Prefectului a pus la dispoziţia autorităţilor administraţiei publice din cele 20 de comune toate informaţiile necesare întocmirii documentaţiei pentru accesarea fondurilor. Până în prezent, primăriile a 14 dintre aceste localităţi au cerut adeverinţa tip prevăzută în Ghidul solicitantului, în vederea depunerii proiectelor: Mateeşti, Galicea, Titeşti, Muereasca, Boişoara, Nicolae Bălcescu, Sălătrucel, Dănicei, Vaideeni, Buneşti, Stoileşti, Perişani, Berislăveşti şi Racoviţa.
Termenul pentru depunerea proiectelor, fixat iniţial la 29 iulie 2011 a fost prelungit până la 31 august 2011. Proiectele sunt finanţate integral din fonduri publice (comunitare şi naţionale), iar valoarea unui proiect nu poate depăşi 1,5 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe