Primăria Râmnicului susţine “Salonul Naţional de Artă Contemporană

miercuri, 3 august 2011

Primăria Râmnicului susţine „Salonul Naţional de Artă Contemporană"

Primăria Râmnicului va fi partener al unui eveniment cultural naţional: Salonul Naţional de Artă Contemporană. Uniunea Artiştilor Plastici din România a propus un parteneriat pentru organizarea acestui eveniment în oraşul nostru, în perioada 5-20 august, la care vor participa 500 de pictori şi sculptori contemporani.

„Am îmbrăţişat cu plăcere ideea organizării acestui eveniment la Râmnicu Vâlcea. De fapt ca primar îmi doresc să avem cât mai multe evenimente culturale, iar acesta este şi unul de amploare, care va contribui la îmbogăţirea patrimoniului cultural naţional şi universal. Îmi pare bine că toate lucrările expuse în salon se vor regăsi într-un album ce va fi donat tuturor liceelor şi facultăţilor de artă, bibliotecilor, muzeelor din ţară, ambasadelor din România, ale ţării noastre din străinătate, precum şi celor mai importante universităţi şi muzee din lume.

Orice eveniment care înseamnă promovarea oraşului este binevenit şi voi fi mereu deschis să avem manifestări culturale, artistice sau sportive în municipiu. Ca urmare a acestui parteneriat, noi ca municipalitate am făcut posibil ca soprana Felicia Filip să concerteze în data de 5 august la Râmnicu Vâlcea. Consider că este o onoare ca o asemenea artistă de renume să concerteze în oraşul nostru şi îmi doresc ca evenimentul să devină tradiţional", a precizat primarul Romeo Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe