Direcţia de Tineret Vâlcea a organizat acţiunea “Drogul - iluzie de scurta durată"

duminică, 31 iulie 2011

Direcţia de Tineret Vâlcea a organizat acţiunea „Drogul - iluzie de scurta durată"

În cadrul proiectului ,,Cultura in vacanta", a fost derulata actiunea de tineret ,,Drogul-iluzie de scurta durata", organizata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, in parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Valcea., in data de 27 iulie 2011, pentru un grup de 20 de tineri din cadrul ONGT-urilor din Valcea, in Centrul de Tineret Rm. Valcea.Cei prezenti la sesiune au dezbatut principalele motive pentru care tinerii incep sa consume droguri, precu m si consecintele consumului.

Adolescentii sunt foarte dornici sa incerce senzatii noi si de aceea incalcarea normelor si valorilor sociale este de multe ori atractiva pentru ei. Au fost dezbatute problemele care apar in urma consumului de droguri, efectele care survin urmare a acestuia, cum pot fii ajutati consumatorii, dar si factorii care duc la consumul de droguri.Tinerii au primit din partea organizatorilor, materiale cu continut preventiv, acestea constand in pliante informative.

Acestea au fost inmanate celor prezenti si vu intentia ca cei care au intrat in posesia lor sa le transmita si catre alti colegi. Facem mentiunea ca pentru factorii implicate, activitatea de prevenire a consumului si traficului de droguri constituie o prioritara mai ales in aceasta perioada de vacanta.
Proiectul a fost derulat de DJST Valcea Departamentul de Tineret, reprezentat de inspectorii Carman Folescu, Ioan Dumbravescu, acestia fiind coordonati de directorul executiv adjunct Anca Serban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe