Nu trebuie să rămânem indiferenţi la suferinţa unui copil!

miercuri, 13 iulie 2011

Nu trebuie să rămânem indiferenţi la suferinţa unui copil!

SĂ-L AJUTĂM PE ADRIAN !

Se numeşte Stroescu Nicolae Adrian şi are 4 anişori şi jumătate. Până în aprilie 2011 era un copil plin de viaţă, sănătos... nimic nu n-ar fi dat de bănuit coşmarul care a urmat...
A fost internat la Spitalul Judeţean Vâlcea cu stări de greaţă şi vărsături repetate. În urma unor investigaţii medicale amănunţite la Spitalul Bagdasar - Arseni s-a constatat existenţa unei tumori infiltrative de fosă craniană, în ventriculul IV, cu extensie în stanga spre foramneul Luska, PICA şi nervii cranieni IX-XI, cu hidrocefalie internă secundară.

În luna mai 2011 s-a intervenit chirurgical ( drenaj ventriculo-peritoneal şi ablaţie totală). Din nefericire pentru micuţul Adrian tumoarea nu a putu fi extirpată în totalitate şi, ceea ce este şi mai tragic, examenul histopatologic a scos la iveală un diagnostic dureros: meduloblastom nediferenţiat ce prezintă pe alocuri zone desmoplazice, cu alte cuvinte CANCER...
Din data de 25.05.2011 copilul a fost preluat în evidenţa Institutului Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu, Bucureşti, secţia oncopediatrie.

În prezent (iulie 2011) este la a patra sedinţă de chimioterapie.

Dacă puteţi să-l ajutati pe Adrian să-şi continue tratamentul, vă rugăm să contactaţi părinţii copilului aflat în suferinţă la numerele de telefon 0746972434 sau 0741703011. Sau cine poate dona o sumă cât de modestă pentru copilaşul de patru ani care luptă cu boala şi pe care sperăm s-o învingă, aici găsiţi numărul de cont: RO51RNCB0263092322270001, Stroescu Elena Claudia.
Puţin cu puţin se face mult, trebuie să fim solidari şi să-l ajutăm, fiecare cum putem, pe micuţul Adrian. (A.T)

Mesajul disperat al copilului : „VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAŢI SĂ TREC PESTE ACEST OBSTACOL ŞI SĂ POT SĂ-MI CONTINUI TRATAMENTUL !

Mă numesc Adrian, am 4 anişori şi jumatate şi sunt din Râmnicu Vâlcea.

Sunt supărat... Am cancer. Vreau să mă joc din nou cu prietenii mei dar nu mai pot. Trebuie să urmez un tratament strict. Din două în două săptămâni trebuie să merg la secţia de Oncologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni pentru tratamentul de chimioterapie.

Mă puteţi contacta la numerele de telefon 0746972434 sau 0741703011.

RO51RNCB0263092322270001, Stroescu Elena Claudia.

Cu tati meu...


Cu mami mea...

La Fundeni...

Ochisorul stang este efect al operatiei ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe