Horezu a primit “trei stele" în Ghidul Verde Michelin

miercuri, 8 iunie 2011

Horezu a primit „trei stele" în Ghidul Verde Michelin

„Horezu este o zonă turistică ce merită să fie vizitată, iar acest lucru este recunoscut oficial şi de specialiştii din domeniul turismului", afirmă deputatul PDL Samoil Vîlcu.
„Horezu a primit „trei stele" care înseamnă de vizitat neapărat, fiind desemnat cu această distincţie în Ghidul Verde Michelin o publicaţie de renume în domeniul turismului. Alegerea zonei Horezu , alături de alte 7, ca fiind destinaţie din ţara noastră care trebuie neapărat vizitată nu a fost a întâmplătoare, autorii ghidului documentându-se personal despre numeroase locuri din România, iar selecţia a fost strictă.

Este o recunoaştere a faptului că Horezu este o posibilă atracţie turistică pe plan naţional şi internaţional, este o adevărată etichetă pentru această zonă care oferă multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber, iar acest lucru este specificat în această apariţie editorială prestigioasă. Avem o ţară frumoasă de care trebuie să fim mândri, dar şi noi suntem datori să punem în evidenţă locurile frumoase din România, unicitatea tradiţiilor noastre trebuie păstrată. Să petreci câteva zile într-o zonă în care sunt păstrate obiceiurile, meşteşugurile, mâncărurile preparate pe vatră poate fi o alternativă deosebită", a concluzionat parlamentarul vâlcean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe