Parteneriat pentru autentificarea documentelor transmise electronic

miercuri, 30 martie 2011

• BRD şi certSIGN:

Parteneriat pentru autentificarea documentelor transmise electronic

În oricare dintre unităţile BRD-Groupe Société Générale se pot achiziţiona certificatele digitale cu semnatură electronică emise de certSIGN. Semnătura electronică serveşte drept metodă de identificare a semnatarului şi certifică valoarea legală a documentelor transmise de către acesta în formă electronică.
Utilizat pe scară largă la nivel european, în România acest sistem de comunicare a fost adoptat în principal doar de marile companii, deşi cadrul legal există încă din anul 2001. În prezent, această facilitate are tot mai mulţi adepţi în rândul companiilor mici şi mijlocii, iar instituţiile statului promovează activ transmiterea electronică a documentelor din dorinţa de a diminua aglomeraţia la ghişeele cu publicul.

„Prin acest parteneriat cu certSIGN venim în întâmpinarea clienţilor, sprijinindu-i în gestionarea mai eficientă a resurselor şi timpului disponibil. Ne adaptăm oferta în concordanţă cu modificările legislative care au impact asupra clienţilor noştri", spune Roxana Stoian, responsabil marketing al Grupului BRD al Piteşti.

Semnătura electronică poate fi utilizată atât în relaţiile cu instituţiile statului (ANAF, ITM, ONRC, CNVM, Monitorul Oficial), cât şi în cele cu autorităţile contractante din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), cu Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), în relaţiile cu partenerii de afaceri ori cu departamentele propriei companii.
Detalii referitoare la semnătura electronică se pot obţine atât în unităţi, cât şi prin accesarea site-ului www.brd.ro, sau prin serviciul Vocalis, disponibil 7 zile din 7, între orele 8:00 - 22:00, la tel. 0800.803.803 sau *BANCA (*22622).
Grupul Piteşti al BRD cuprinde unităţile băncii amplasate în judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Vâlcea. În prezent, în aceste judeţe, banca operează o reţea de 74 agenţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe