Echipa CSM Râmnicu Vâlcea, în picaj liber

duminică, 27 martie 2011

• Fotbal, Liga a II-a

Echipa CSM Râmnicu Vâlcea, în picaj liber

• formaţia din Zăvoi a pierdut şi la Arad, contra ultimei clasate şi gluma se îngroaşă, suntem aproape de Liga a III-a

Tehnicianul CSM-ului, Laurenţiu Tudor, a început ciudat meciul din deplasare de la Arad, cu Universitatea. Upărat pentru prestaţia câtorva dintre titulari, în meciul cu Voinţa Sibiu, antrenorul vâlcenilor a mizat pe mulţi tineri, chiar dacă era nevoie ca de aer de un rezultat pozitiv. Astfel, în teren au intrat Bucuroaia, Roşca, Pârvu şi Geantă şi gazdele, care şi uitaseră să învingi în Liga a II-a, au dominat întâlnirea. Popa a ratat prima ocazie chiar în minutul de debut dar a şutat slab şi Iorga a respins. CSM a replicat timid prin Geantă, al cărui şut a fost respind în corner de portarul arădean. În minutul 7, Balauru a avut şansa să ducă Vâlcea în avantaj dar a ratat copilăreşte în postură de unu la unu cu Rusu. În minutul 33, gazdele aveau să deschidă scorul, după un şut de zile mari al lui Gligor.

Mingea a lovit transversala, a trecut de linia porţii şi arădenii vedeau luminiţa de la capătul tunelului. Tudor a simţit pericolul, l-a aruncat în luptă şi pe Octavian Vasile, care a revigorat jocul formaţiei din Zăvoi dar care a ratat două ocazii mari. După o oră de joc putea fi 2-0 dar lovitura liberă directă executată de Bundea s-a terminat cu o bară transversală şi cu o paradă a lui Iorga în faţa lui Budean. În minutul 82, şansele de a scoate un rezultat bun s-au diminuat drastic pentru vâlceni. Tomozei l-a faultat în careu pe Enciu, în postură de ultim apărător şi centralul meciului a arătat punctul cu var şi l-a eliminat pe elevul lui Tudor. Experimentatul Bundea a transformat fără emoţii şi CSM nu a mai putut face nimic, chiar dacă echilibrul numeric s-a restabilit în minutul 89, după eliminarea lui Zalinschi, pentru două cartonaşe galbene.

Miercuri meci crucial cu Dacia Mioveni

Miercuri, Liga a II-a programează o etapă intermediară foarte importantă pentru CSM. Gruparea din Zăvoi va evolua pe propriul teren în faţa uneia dintre pretendentele la promovare, Dacia Mioveni şi alte puncte pierdute poate trimite formaţia pe CSM în subsolul clasamentului. Vâlcenii sunt la numai patru puncte distanţă de ultima clasată şi au minus 10 în clasamentul adevărului, situaţia devine tragică şi suporterii vâlceni sunt la un pas de a-şi pierde total încrederea în tehnicianul Laurenţiu Tudor. Acesta a fost adus la Vâlcea cu mare tam-tam, de la FC Snagov, dar s-a remarcat până acum numai prin declaraţiile pompoase de întinerire a echipei şi prin schimbările ciudate pe care le face în numeroase rânduri. De la venirea sa pe banca tehnică a municipalilor, echipa vâlceană nu a făcut nici măcar un meci mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe