Arhiepiscopia Râmnicului bate recordul la popi divorţaţi

duminică, 27 martie 2011

Arhiepiscopia Râmnicului bate recordul la popi divorţaţi

E sfârşitul lumii, lume, e o divorţare în popi, ce nu s-a pomenit nici în Sodoma. Băgară divorţ popa Marian Nica de la parohia Ciuteşti, hai să trăieşti, şi Silviu Călin, tot de la Ciuteşti, hai să-nfloreşti. După ce se dizvorţă şi Nicolae Hodorogea de la Parohia „Maica Domnului" din Vâlcea, se luă cu o roşcovană, zisă Nimfătoarea, care lucrează la pescăria din piaţa mare.
În popa Ion Bănuţă de la Biserica „Petru şi Pavel" din Vâlcea a dat strechea. A pus mâna pe făcăleţ şi şi-a învineţit nevasta, care a fugit la părinţii ei cu copiii, după care şi-a luat altă nevastă.

Popa Tibi Marin s-a despărţit şi el şi s-a recăsătorit cu fata popii Măndică şi l-a cununat vicarul administrativ Emilian Groşenoiu. N-a stat Tibi nici cu femeia asta, căreia i-a dat papucii, dar a apucat să-i toarne deja un plod, pe care nu-l recunoaşte şi nu-i plăteşte alocaţie. Groşenoiu l-a transferat pă Tibi Marin de la parohia Râureni în cea mai bună parohie vâlceană, la Budeşti, hai s-o tufleşti. Când s-a văzut în sânul lui Avraam, primul lucru pă care l-a făcut Tibi Marin a fost să-i sticlească ochii ca la lanternă, al doilea, să vândă locurile de veci cu 800 RON locaşul, al treilea, să te mute la cele veşnice numai cu condiţia să cumperi şi coşciug de la firma sa de pompe funebre, botezată „Veşnicia", al patrulea, să te ducă la loc de odihnă şi verdeaţă cu autodricul condus de el personal, după ce se rade pe cap şi îşi dă pielea aia de guşter tropical cu o kilă de gel şi al cincilea, să ceară câte un leu pentru fiecare sută de metri parcursă cu mortul în maşina firmei sale. O să treacă lumea la islamism, taică, unde nu se ia bani la mort, că la baptişti şi intercostali a trecut deja, muică, juma' de arhiepiscopie. Tătânele lui Tibi Marin este mare pişicher şi e pe-o mînă cu Groşenoiu de care pomenii mai la deal. A fost zeci de ani contabilul protoieriei Rîmnicului şi îi are la mînă pe toţi cei de care depinde viitorul lu' fii-su, care cât a dat cu vastul în acatiste, care cât şi-a băgat mâna până la genunchi în pomeni şi bănet din cutia milei, care cât a cărat acasă cu vagonul din sponsorizările bogătanilor.

Popa Ciutescu s-a recăsătorit, popa Claudiu Bâtlan (sinonim pentru stârcul cenuşiu), e diliu, că a ameninţat-o cu flinta şi iataganul pă fata popii Dincă din Ostroveni, nu se ştie de ce anume, că poate erau niscaiva treburi bărbăteşti şi femeieşti la mijloc.

Popa Răcănel (sinonim pentru brotăcel) s-a recăsătorit la parohia Boişoara, popa Argeşeanu la parohia Racoviţa, popa Ion Albu din Goleşti, hai să o lălăieşti, a divorţat, să nu rămînă prostul satului, iar popa Leonard Ionescu de la parohia Runcu s-a concubinat cu o oafă mai spălăţică, cu Lili din blocul H4, scara D, din Vîlcea, că bărbat-su s-a dus la lucru în Italia şi Lili e mai rea de muscă şi trebuie să-i bâzâie trântorul mă­car de două ori pă zi pă la urdiniş, vericule.

(www.catavencu.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe