Ion Cîlea, candidat al PSD Vâlcea pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

duminică, 20 martie 2011

• Prin vot secret Biroul Permanent al PSD Vâlcea a decis:

Ion Cîlea, candidat al PSD Vâlcea pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

• în două săptămâni, Consiliul Municipal PSD Rm. Vâlcea va desemna candidatul la funcţia de primar al Municipiului Rm. Vâlcea

Sâmbătă 19.03.2011, cu începere de la ora 10, membrii Biroului Permanent al Organizaţiei Judeţene PSD Vâlcea, s-au întrunit într-o şedinţă ce a avut ca principal punct pe ordinea de zi, desemnarea candidatului PSD Vâlcea pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Administrativ. Prin votul secret al celor prezenţi, Ion Cîlea a întrunit unanimitate de voturi pentru a candida la funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Administrativ Valcea.

Votul Biroului Permanent este încă o confirmare a unităţii de acţiune a PSD Vâlcea, atunci când este vorba de promovarea unor personalităţi politice care să reprezinte organizaţia în bătălii electorale, cum este şi cea pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Administrativ.

Rezultatele activităţii în fruntea Consiliului Judeţean, simpatia, respectul şi aprecierea de care se bucură domnul Ion Cîlea din partea vâlcenilor, a fost una dintre unităţile de măsură ce au determinat susţinerea hotărâtă a echipei din PSD Vâlcea, pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Administrativ.

PSD Vâlcea rămâne ferm pe poziţie şi consideră că domnul Ion Cîlea, este candidatul cel mai potrivit pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean din partea Uniunii Social Liberale.

În cadrul aceleiaşi întruniri, s-a adoptat hotărârea ca în următoarele 15 zile Consiliul Municipal al PSD Rm. Vâlcea, să se întrunească într-o şedinţă în care membrii acestei structuri de conducere a PSD Rm. Vâlcea, să îşi desemneze prin vot secret candidatul pentru funcţia de Primar al Municipiului Rm. Vâlcea.

Biroul Permanent Judeţean a mai decis validarea domnului Laurenţiu Popa, pentru a ocupa fotoliul de consilier judeţean, rămas liber în urma plecării din partid a domnului Dumitru Tărăşenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe