Echipa de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, pe tobogan

duminică, 20 martie 2011

• CSM Rm. Vâlcea - Voinţa Sibiu 1-2 (1-0)

Echipa de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, pe tobogan

• formaţia din Zăvoi a pierdut pe propriul teren contra Voinţei Sibiu şi a ajuns la minus 10 în clasamentul adevărului

CS Municipal şi-a dorit un succes în faţa sibienilor de la Voinţa pentru a scăpa de griji în acest final de campionat şi pentru a nu ajunge într-o situaţie îngrijorătoare în clasamentul adevărului. Laurenţiu Tudor a început în formula obişnuită, cu două vârfuri împinse, Geantă şi Balauru şi a încercat să dea lovitura încă din minutele de debut. Apărarea ardelenilor, care a primit până acum numai cinci goluri, s-a descurcat de minune şi a respins uşor încercările ofensive ale grupării din Zăvoi. Cu opt minute înainte de final, după o fază confuză în careul Voinţei, unul dintre tuşieri i-a indicat centralului punctul cu var, după un henţ şi Balauru a executat excelent lovitura de la 11 metri pentru 1-0. Ardeleneii au protestat îndelung la decizia lui Georgian Ionescu dar municipalii au intrat la cabine cu un avantaj minim, chiar dacă Voinţa a ratat o ocazie importantă prin Negruţ, chiar în prelungiri.

Debutul părţii secunde a fost electrizant. La chiar prima fază, Geantă a ratat o ocazie mare, atacantul vâlcean a deviat o pasă a lui Balauru dar mingea s-a scurs pe lângă poarta apărată de Dani. Peste numai două minute, Posteucă a avut o intervenţie necontrolată la unul dintre adversari, centralul i-a arătat al doilea cartonaş galben, apoi pe cel roşu şi CSM avea să joace în inferioritate aproape o repriză. Laurenţiu Tudor s-a grăbit să facă o schimbare care să acopere golul creat în apărare dar nu a mai avut timp pentru că Negruţ a egalat cu o deviere norocoasă din careul oltenilor. Din acel moment CSM a coborât liniile încercând să conserve rezultatul şi să îşi încerce norocul pe contraatac, în timp ce oaspeţii au dominat teritorial şi au dus mingea în jumătatea adversă. În minutul 72 tactica oltenilor a fost la un ps să dea roade dar Geantă nu a găsit calea spre gol, singur cu portarul ardelenilor.

Cu două minute înainte de final, fostul municipal, Iulică Popa, a pătruns în careul CSM-ului şi centralul a arătat punctul cu var după un contact cu un apărător al vâlcenilor. Beza a executat perfect şi Voinţa a plecat din Zăvoi cu trei puncte importante care au trimis-o pe primul loc al clasamentului. "Am făcut multe greşeli astăzi, în special în partea a doua a meciului. Știam multe despre adversari dar fotbaliştii nu au reacţionat aşa cum trebuia. Nu s-au concentrat, au fost prinşi pe picior greşit în multe momente. Aceste trei puncte trebuia să le câştigăm pentru că ne aşteaptă meciuri foarte dificile în continuare.", a spus la final tehnicianul Laurenţiu Tudor. "Mă bucur pentru acest rezultat, obiectivul nostru rămâne clasarea în primele şase echipe ale clasamentului dar este normal să ne dorim să rămânem acolo sus cât mai mult timp posibil", a completat antrenorul ardelenilor, Alexandru Pelici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe