“Băieţii deştepţi" au pus labele pe Complexul Expoziţional Seaca

duminică, 20 martie 2011

• În urma votului din Consiliul Local Călimăneşti şi în urma propunerii venite din partea primarului Ilie Amuzan,

„Băieţii deştepţi" au pus labele pe Complexul Expoziţional Seaca

Săptămâna trecută, la Călimăneşti a avut loc şedinţa Consiliului Local în care au fost aleşi reprezentanţii care să facă parte din structurile de conducere ale societăţii comerciale Expo Nord Oltenia SA, cea care va administra Centrul de Expoziţii Seaca Călimăneşti. Astfel, pentru Adunarea Generală a Acţionarilor a fost validat cu unanimitate de voturi Constantin Necşoiu, directorul general al SC Călimăneşti - Căciulata SA, pentru funcţia de membru în primul Consiliu de Administraţie al societăţii a fost validat Eugen Scarlat, fost director la Distrigaz Sud Vâlcea, iar în Comisia de Cenzori ai societăţii a fost ales Constantin Vlăduţu, administratorul Hotelului Orizont din Căciulata. În urma propunerii primarului Ilie Amuzan, directorul general al Complexului Expoziţional Seaca a fost ales de către consiliul de administraţie Eugen Scarlat.
Celor trei reprezentanţi de la Călimăneşti li se vor alătura şase membri care au fost aleşi în prealabil de Consiliul Judeţean Vâlcea: Victor Popescu şi Florea Mierluş - în Adunarea Generală a Acţionarilor; Mihai Mihalache şi Mircea Predescu - în Consiliul de Administraţie; Eftimie Gherman şi Iustin Predescu - în Comisia de Cenzori.

În urma şedinţei Consiliului Local, primarul llie Amuzan a declarat: „Astăzi se încheie un drum care a însemnat istorie pentru acest oraş şi care va aduce aici multe beneficii. Am considerat şi dacă ar fi să o iau de la cap ca primar aş face la fel, că dezvoltarea pentru o comunitate asta înseamnă, acestea sunt proiectele pe care trebuie să le alegi şi să le câştigi pentru oraşul tău. Nu vă imaginaţi ce înseamnă pentru mine această zi, câtă bucurie şi câtă satisfacţie. Mai sunt multe de făcut trebuie să mergem înainte cu tot ce ne-am propus, iar tot ceea ce spun alţii în afară de mine înseamnă că dvs. vă luaţi după radio şanţ. Şi aş vrea să nu-şi mai permită nimeni să facă adăugiri sau să facă altceva până când nu se consultă cu oamenii abilitaţi pentru că ies nişte scenarii incorecte şi neadevărate care nu-şi au rostul. De săptămâna aceasta se va trece la înregistrarea la Registrul Comerţului, a fost desemnată o persoană de la Consiliul Judeţean care să umble cu actele, urmează şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor când se va trece la preluarea patrimoniului".

Modul de constituire a societăţii pe acţiuni SC Expo Nord Oltenia SA se va face respectând prevederile Legii privind societăţile comerciale, iar capitalul social va fi de 90.020 lei, asiguraţi după cum urmează: 45.010 lei judeţul Vâlcea; 45.010 lei oraşul Călimăneşti. Prin acest proiect s-au realizat următoarele obiective la Centrul Seaca: amenajarea unui teren de 5 ha prin construirea pavilioanelor de expoziţie (pavilionul central şi patru pavilioane independente zonale); amenajarea aleilor pietonale; amenajarea drumurilor şi parcajelor; amenajarea spaţiilor verzi. Astfel au fost realizate: o suprafaţă internă construită de 11.330 mp; platforme betonate de 1.525 mp; suprafaţă exterioară de 3.425 mp; zonă administrativă de 1.402 mp; peste 400 de locuri de parcare; 24 săli pentru convenţii şi expoziţii.

(Petre Coman)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe