Deputatul Aurel Vlădoiu se împarte între Bucureşti şi Horezu

miercuri, 16 martie 2011

Deputatul Aurel Vlădoiu se împarte între Bucureşti şi Horezu

Deputatul PSD Aurel Vlădoiu rămâne unul dintre cei mai activi şi eficienţi parlamentari români. Social-democratul continuă să se evidenţieze printr-o activitate bogată atât în Parlament, cât şi în teritoriu, unde, în ciuda faptului că PSD se află în Opoziţie, a reuşit să participe chiar şi la rezolvarea problemelor ce ţin de finanţarea unor investiţii de anvergură în infrastructură.

La fiecare sfârşit de săptămână, după ce îşi termină activitatea la Parlament şi ministere, unde, constant, insistă pentru deblocarea fondurilor necesare investiţiilor din colegiul uninominal Horezu, pe care îl reprezintă în Parlament, deputatul Aurel Vlădoiu revine în judeţ şi îşi reactualizează lista cu problemele pentru care, alturi de primari, trebuie găsite soluţii.

La Cernişoara, cu finanţare prin HG 577, se continuă modernizarea drumurilor

Weekendul trecut, spre exemplu, reprezentantul PSD a fost prezent la Cernişoara pentru a se asigura că primarul Mihai Ionescu nu întâmpină nicio dificultate în demararea lucrărilor de modernizare a drumurilor, cu finanţare prin celebra hotărâre de Guvern 577. Cei doi aleşi au discutat despre detaliile tehnice ale acestei investiţii, astfel încât, întreaga comunitate să aprecieze pozitiv eforturile autorităţilor. Aurel Vlădoiu şi Mihai Ionescu au vizitat apoi câteva obiective aflate în derulare, cum ar fi Căminul Cultural din satul Cernişoara sau proiectul finanţat prin Măsura 3.2.2. a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală. „Aceste două investiţii vor fi finalizate foarte curând şi, aşa cum spuneam, ne pregătim să începem altele. Cu sprijinul dumneavoastră şi al Consiliului Judeţean, sunt convins că vom continua să facem paşi importanţi în ceea ce priveşte îmbunătăţirea calităţii vieţii la Cernişoara", i-a transmis deputatului Vlădoiu primarul social-democrat.

Eforturi conjugate pentru introducerea reţelei de apă şi canalizare în comuna Stoeneşti

Aurel Vlădoiu şi-a făcut timp şi pentru o scurtă vizită în comuna Stoeneşti. În dialogul pe care l-a avut cu primarul Ion Mateescu, parlamentarul a abordat câteva teme politice, sociale şi administrative foarte importante. „În primul rând, trebuie să ne ajutaţi să găsim o soluţie pentru introducerea reţelei de apă şi canalizare. N-avem băgat un metru de conductă. Lumea, pe bună dreptate, este nemulţumită de acest lucru, iar noi facem eforturi, disperate aş putea spune, să găsim fonduri. Fiind conştient de importanţa acestei investiţii, am făcut documentaţii peste documentaţii, studii peste studii, însă, nu ni s-a alocat niciun leu, probabil pentru că sunt membru PSD. Am depus din nou proiectul atât la Ministerul Mediului, cât şi la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi sper ca, de această dată, să primim un răspuns favorabil", i-a spus primarul Ion Mateescu deputatului PSD, sugerând că pedeliştii îi sabotează proiectele. Nu în ultimul rând, acesta a apelat la parlamentar pentru a sprijini Biserica cu hramul Constantin şi Elena, din satul Mogoşeşti, în a cărei vecinătate s-a produs o alunecare de teren ce pune în pericol lăcaşul de cult.

Lobby pentru includerea localităţii Tomşani în Programul privind modernizarea a 10.000 de km de drumuri de interes judeţean şi local

Referindu-se la câteva dintre subiectele de interes major pentru comunitatea din Tomşani, reprezentantul PSD a explicat că va face tot ceea ce-i stă în putere pentru a include si această localitate în programul naţional care vizează modernizarea şi reabilitarea a 10.000 de kilometri de drumuri judeţene şi de interes local. „În acest sens, am făcut deja un material ultra-argumentat, care va ajunge pe masa ministrului Elena Udrea. Sunt convins că demersurile mele vor avea urmări pozitive pentru comuna Tomşani", a conluzionat parlamentarul care, prin lobby şi discuţii cu secretarii de stat de bună credinţă, speră să le fie cât mai de folos celor care l-au ales.

Din păcate, sunt puţini parlamentari care procedează în acest fel, împărţindu-şi cele 7 zile din săptămână între Bucureşti şi colegiul pe care îl reprezintă. Alţi colegi de-ai săi, chiar şi din judeţul Vâlcea, nu dau cu lunile prin teritoriu, dar nici la Parlament nu sunt văzuţi prea des. Întâmplarea face ca aceştia să reprezinte chiar Puterea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe