în data de 16 martie va avea loc Bursa generală a forţei de muncă

duminică, 13 martie 2011

În data de 16 martie va avea loc Bursa generală a forţei de muncă

AJOFM Vâlcea organizează miercuri, 16 martie 2011, începând cu orele 8.30, la Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor, din strada Calea lui Traian, nr. 98 din Râmnicu Vâlcea prima Bursă a locurilor de muncă din acest an. Această acţiune va avea caracter general fiind adresată tuturor categoriilor de şomeri aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Până în prezent, 22 de angajatori şi-au anunţat prezenţa la Bursă oferind solicitanţilor 205 locuri de muncă vacante.

Având în vedere modificările din domeniul legislaţiei ocupării forţei de muncă, atât în ceea ce priveşte condiţiile de acordare a indemnizaţiei de şomaj, cât şi cele referitoare la Codul Muncii, considerăm oportun organizarea unui astfel de eveniment de mediere a muncii. Piaţa muncii devine astfel mai dinamică, implicând un comportament activ de căutare a unui loc de muncă din partea şomerului dar şi un apetit crescut al angajatorului de a încadra în muncă conform necesităţilor derivate din activităţile economice derulate, cu respectarea prevederilor legale mult mai flexibile.

Contextul local al pieţei muncii este şi el favorabil, în ultimele luni rata şomajului fiind în continuă scădere, iar începutul sezonului cald potentează acest lucru, ştiindu-se faptul că domeniile economice sezoniere îşi reiau activitatea specifică în această perioadă.
Pentru informaţii suplimentare cei interesaţi se vor adresa la telefonul 0250/735608 sau la sediul AJOFM Vâlcea din strada Dacia nr. 8-10 Bloc Transcozia et. II, Râmnicu Vâlcea.

Director Executiv,
Dumitru Nicu Cornoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe