Sparle si soparle

miercuri, 9 martie 2011

Sparle si soparle

• Un cititor al ediţiei electronice a ziarului nostru lansează în spaţiul public o întrebare foarte interesantă la care autorităţile statului (în special Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea) din domeniu trebuie să răspundă: „Cine va face serviciul de consultanţă fiscală (auditare), pentru unele dintre firmele din grupul condus de controversatul om de afaceri Nicolae Minea, după cum urmează: SC Ralucom SA, SC Gemeniserv SA, SC Aricom SA, SC Ipcomfrig SA, SC Mecanexim SA, SC Industrie Mică-SCIM SA, SC Ioco Impex SRL şi SC Afaprest SA, având în vedere că cel care este contabil-şef la toate, respectiv Gheorghe Simion, nu are studii superioare şi nu mai este în prezent nici contabil autorizat?"

• Renamed Farma, firma asociatului lui Marius Petcu, preşedintele sindicatului din Sănătate (Federaţia Sanitas) are contracte în valoare de peste 7 milioane lei cu instituţii medicale din subordinea Ministerului Sănătăţii. Renamed Farma este deţinută integral de Dan şi Sofia Duţescu, însă în spate este Marius Petcu, pentru că primii doi... sunt asociaţi cu sindicalistul în alte patru societăţi comerciale. Contractele dintre Renamed şi instituţiile medicale au fost încheiate în perioada 2008 - 2010 şi au ca obiect furnizarea de materiale pentru dializă sau întreţinerea de aparatură medicală. Mare surpriză a fost atunci când am descoperit că printre instituţiile la care a câştigat licitaţii firma familiei Duţescu se numără şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

• www.criterii.ro ne informează: „Chestorul Ion Stoica a fost restricţionat în relaţiile cu Constantin Nicolescu. Prieteni vechi, de familie, Ion Stoica, şeful Inspectoratului de Poliţie Vâlcea, şi Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş nu au voie să se întâlnească, potrivit unei legi stupide, invocate de Curtea de Apel Piteşti. Chestorul ne-a declarat că nu ştia de această hotărâre şi că totul porneşte de la faptul că este martor într-unul dintre dosarele lui Nicolescu de la DNA, fiind, de altfel, contactat telefonic de către procurori, pentru anumite declaraţii."

• Site-ul www.gsp.ro ne informează că directorul general de la Oltchim şi-a pus, în cele din urmă, cenuşă în cap: „Managerul Oltchimului, Constantin Roibu, recunoaşte că schimbările dese de antrenori nu au făcut bine echipei şi crede că greu va găsi acum un tehnician de valoare".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe