Primarul Pearcu nu-l va susţine pe deputatul Vlădoiu în 2012

miercuri, 9 martie 2011

Tensiuni în PSD Vâlcea

Primarul Pearcu nu-l va susţine pe deputatul Vlădoiu în 2012

Tiberiu Pîrnău

Pesedistul Dumitru Pearcu, primarul localităţii Tomşani, nu-l va susţine la alegerile din 2012 pe Aurel Vlădoiu la funcţia de deputat în Colegiul Horezu. Pearcu a răbufnit recent într-o emisiune TV: „Nu-l voi mai susţine în anul 2012 pe deputatul Aurel Vlădoiu. Cu prilejul zilei de 8 martie am realizat o festivitate de sărbătorire a femeilor din localitate, la care au participat câteva sute de persoane. La eveniment a fost prezent şi deputatul Vlădoiu, care nu a catadicsit să vină nici măcar cu o floare. Le-a dăruit doamnelor garoafele cumpărate de mine." Aceasta este doar picătura care a umplut paharul tensiunilor dintre cei doi pesedişti.

Primarul din Tomşani l-a mai acuzat pe Vlădoiu că în anul 2008 a comandat în presă mai multe atacuri, care au avut drept scop discreditarea sa, în calitate de posibil candidat la funcţia de deputat în Colegiul Horezu. Tirul atacului verbal s-a declanşat, însă, şi mai acid împotriva secretarului general al PSD Vâlcea, Dumitru Persu, care este în opinia primarului Tomşani: „... persoana care a adus de-a lungul timpului mari deservicii PSD-ului la Vâlcea. Persu s-a ocupat tot timpul de sforării ieftine, pe mine m-a lucrat de mai multe ori în interiorul partidului. El a fost cel care s-a opus ca eu să acced la o funcţie de conducere în partid la ultimele alegeri interne".

Tonul primarului social democrat s-a îndulcit, când a vorbit despre preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea: „Domnul preşedinte este omul care a muncit foarte mult şi a adus partidul la rezultate extraordinare. Fără dânsul PSD Vâlcea nu avea niciodată un astfel de scor electoral. Îl apreciez din tot sufletul şi voi fi mereu alături de dânsul."
Contactat telefonic, deputatul PSD, Aurel Vlădoiu, a declarat „curajos": „Primarul Pearcu are un singur vot la Tomşani. Pe mine mă vor vota oamenii din localitate. Oricum, eu nu m-am hotărât încă dacă voi mai candida în anul 2012, mai este până atunci. Nu-i înţeleg atitudinea primarului din Tomşani."

Menţionăm că Dumitru Pearcu este cel mai longeviv primar din judeţul Vâlcea, având această demnitate de 22 de ani. De asemenea, Pearcu este o personalitate recunoscută a Partidului Social Democrat cu influenţă foarte mare în zona de vest a judeţului Vâlcea, din punct de vedere electoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe