Info- juridic interactiv pentru romanii din tara si de pretutindeni.

miercuri, 9 martie 2011

Oglinda Dreptatii, in curand in Romania!

Info - juridic interactiv pentru romanii din tara si de pretutindeni.

Incepand cu data de 14 martie 2011, pe site-ul Casei de avocatura Coltuc - www.coltuc.ro, romanii din tara si de pretutindeni vor putea accesa "Oglinda Dreptatii", un proiect al casei de avocatura prin intermediul caruia se urmareste nu doar o informare a romanilor cu privire la domeniul juridic si la modificarile pe care acesta le propune si aplica, dar si crearea unei relatii interactive cu acestia cu ajutorul rubricilor din site.

"Oglinda Dreptatii" a fost proiectata astfel incat sa vina in ajutorul romanilor din tara, dar si a romanilor din diaspora care doresc sa ramana informati in legatura cu noutatile legislative din Romania ce pot avea repercursiuni asupra lor. Astfel, cele doua sectiuni vor fi tratate "in oglinda" in urmatoarele rubrici: Teme, Avocatul va raspunde si News.

In rubricile "Teme" si "Avocatul va raspunde" este incurajata reactia din partea vizitatorilor prin propunerea de teme interesante pentru ei, teme ce vor fi tratate atat in articole, cat si in emisiunea "Info Juridic" realizata in studiourile TVR R, ca urmare a parteneriatului incheiat de Casa de avocatura Coltuc cu aceasta. De asemenea, intrebarile venite din partea cititorilor vor putea fi trimise prin intermediul formularului de la rubrica "Avocatul va raspunde", unde specialistii in drept ai Casei de avocatura Coltuc vor oferi raspunsurile dorite.

In plus, vizitatorii vor putea urmari live emisiunile, direct de pe pagina "Oglinda dreptatii". Alte detalii vor putea fi observate odata cu lansarea oficiala a proiectului.

" Invitam romanii din tara si din diaspora sa acceseze site-ul, sa propuna teme de discutie si sa puna intrebari, deoarece nu vor ramane fara raspuns. Nu dorim sa fie un proiect cu o singura directie de comunicare, ci un proiect interactiv, care intr-adevar sa raspunda nevoilor si problemelor cu care se confrunta romanii." , afirma Avocat Coltuc Marius.

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a incercat si reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

Pentru detalii:

Av. Coltuc Marius
[email protected]
0745.150.894
www.coltuc.ro/blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe